HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚώστας Γληγόρης: Ο «Δίαυλος» καταδικάζει απερίφραστα τη χυδαία ύβρη που ακούστηκε στο Δ.Σ

Κώστας Γληγόρης: Ο «Δίαυλος» καταδικάζει απερίφραστα τη χυδαία ύβρη που ακούστηκε στο Δ.Σ

Ο «Δίαυλος» καταδικάζει απερίφραστα τη χυδαία ύβρη που ακούστηκε από μικροφώνου στη συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.

Τέτοια θλιβερά φαινόμενα πλήττουν τον κορυφαίο τοπικό δημοκρατικό θεσμό και ουσιαστικά αποτελούν ύβρη προς την ίδια την δημοκρατία αλλά και προς τους δημότες της Λευκάδας.

Είναι αυτονόητη η ανάγκη να διερευνηθεί άμεσα η συγκεκριμένη απρέπεια και να αποδοθεί η ευθύνη στον δράστη, ώστε συνακόλουθα να διαλυθούν οι φήμες και οι υποψίες που αυτή τη στιγμή διαχέονται, εσκεμμένα ή όχι, προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής
Κωνσταντίνος Γ. Γληγόρης

Προηγουμενο αρθρο
Ενίσχυση του Νοσοκομείου Λευκάδας με 32 άτομα σε πρώτη φάση
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: διανομή υγειονομικού υλικού σε φορείς της Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ
    16 Απριλίου 2020 at 21:37 — Απάντηση

    Ποσο θα κρατήσει αυτή η συζήτηση για τον δήθεν άγνωστο υβριστή του Δημοτικού Συμβουλίου ; Νομίζω πως σκόπιμα συντηρείται το θέμα στην επικαιρότητα για εκμετάλευση. Γιατί οι θιγόμενοι (που δεν ξέρω ποιοί είναι) δεν μηνύουν τον υβριστή (που κι αυτόν δεν γνωρίζω), ώστε να υποστεί τις συνέπειες και να καταδικαστεί έγκαιρα στην συνείδηση των πολιτών, τώρα που το θέμα είναι επίκαιρο ;. Τί περιμένουν ; Γιατί αν δεν τον μηνύσουν αυτοί (δεν μαθαμε να ζήτησε κανείς ποινική δίωξη) δεν θα έχει καμμία συνέπεια και το θέμα προφανώς θα ξεχαστεί. Γιατί τότε η συντήρησή του θέματος στην επικαιρότητα ; (Το σχόλιο δεν αφορά τις ανακοινώσεις των παρατάξεων, αλλά τους θιγόμενους και τον υβριστη.)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.