HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚ. Χατζηδάκης: πριν από το καλοκαίρι θα εξαφανιστούν οι απαράδεκτες εικόνες που βλέπετε

Κ. Χατζηδάκης: πριν από το καλοκαίρι θα εξαφανιστούν οι απαράδεκτες εικόνες που βλέπετε

Στη Λευκάδα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης για να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε της Ν.Δ Λευκάδας, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ STAR.

Τις δυο συμβολικές φωτογραφίες ανέβασε ο υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με το παρακάτω σχόλιο:

«Στη Λευκάδα σήμερα. Στη Λευκάδα όπου συνυπάρχουν η φυσική ομορφιά με την ανεξέλεγκτη διάθεση των απορριμμάτων δίπλα στην πόλη. Έχουμε ήδη εργαστεί μαζί με τον γενικό γραμματέα Μανώλη Γραφάκο – Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων, έτσι ώστε πριν από το καλοκαίρι να εξαφανιστούν όλες οι απαράδεκτες εικόνες που βλέπετε. Τα απορρίμματα, δεματοποιημένα και μη, μεταφέρονται απέναντι στην Πάλαιρο, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί σύγχρονη μονάδα ολοκληρωμένης επεξεργασίας απορριμμάτων στο νησί. Ταυτόχρονα, δέσμευσή μας είναι να αναβαθμιστεί αμέσως ο βιολογικός καθαρισμός.»

Ο κ. υπουργός συναντήθηκε επίσης και με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Καλό.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος:

«Με το Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, στον χώρο των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, μια σημαντική υποδομή, που λειτούργησε για πρώτη φορά επί των ημερών αυτής της δημοτικής αρχής. Στον κ. υπουργό τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο μας και άπτονται του ΥΠΕΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύτηκε να συνδράμει με όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.»

Προηγουμενο αρθρο
Σε τροχιά υλοποίησης θέτει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την επισκευή του Γυμνασίου Βασιλικής
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον σύλλογο Καρναβαλιστών Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.