HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛαϊκή Ενότητα Λευκάδας: Συνέχιση του αγώνα…..

Λαϊκή Ενότητα Λευκάδας: Συνέχιση του αγώνα…..

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε πρόσφατη συγκέντρωση που έγινε στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας στη Λευκάδα αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με την εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, πανελλαδικά και τοπικά.
Κατατέθηκαν, επίσης, προτάσεις σχετικά με τη φυσιογνωμία του νέου αυτού πολιτικού φορέα και του εμπλουτισμού του προγράμματός του, ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές του τρίτου μνημονίου.

Τις βαριές συνέπειές τους καλούνται κάθε μέρα να υποστούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, οι συνταξιούχοι.

Για τη Λαϊκή Ενότητα είναι φανερό ότι ένας είναι ο δρόμος: Η συνέχεια του αγώνα…..

Λευκάδα, 1 Οκτωβρίου 2015
Το γραφείο τύπου της Λαϊκής Ενότητας

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Η Λαϊκή Ενότητα στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζομένων των ΟΤΑ για την απρόσκοπτη συνέχιση των υπηρεσιών τους στις κοινωνικές δομές της Λευκάδας (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, βοήθεια στο σπίτι, βρεφονηπιακοί σταθμοί).

Ο Δήμος Λευκάδας οφείλει να αξιολογήσει ως ένα από τα πρώτα θέματα τη συνέχιση της λειτουργίας των δομών αυτών.

Επειδή η παράταση της χρηματοδότησής τους έως το Δεκέμβριο του 2015 δεν λύνει αλλά μεταθέτει το πρόβλημα ζητάμε:

Ο Δήμος σε συνεργασία με τους άλλους Δήμους της χώρας και με συνεχή ενημέρωση προς τους πολίτες της Λευκάδας, να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης με συντονισμένες προσπάθειες προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών για τους συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη.

Να εξασφαλιστούν σε μόνιμη βάση οι απαραίτητοι πόροι που να καλύπτουν το ύψος των προϋπολογισμών τους, ώστε χωρίς περικοπές σε εργαζόμενους και παροχές να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Λευκάδα, 2/10/2015
Το Γρ. Τύπου της Λαϊκής Ενότητας

Προηγουμενο αρθρο
Της λιμνοθάλασσας
Επομενο αρθρο
Φακή Εγκλουβής Λευκάδας – Της Εύης Βουτσινά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.