HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΜας κοροϊδεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή

Μας κοροϊδεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή

15 μέρες πριν παραδώσει η παρούσα δημοτική Αρχή και εξακολουθεί να μας κοροϊδεύει του καλού καιρού. Αυτή τη φορά η πρόκληση στον κοινό νου ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σήμερα αναφέρεται στην σελίδα του Δήμου στο facebook: «Η ανταπόκριση του Λιμενικού Σώματος Λευκάδας ήταν άμεση μετά την επικοινωνία που είχαμε και το email που στείλαμε με τα στοιχεία που λάβαμε από επισκέπτη του νησιού.»

Σήμερα λοιπόν ο Δήμος ειδοποίησε το Λιμενικό για την μαφιόζικη κατάσταση που επικρατεί στο Πόρτο Κατσίκι! Και αυτό με την σειρά επιχείρησε στην παραλία.

Κι όμως τόσο ο Δήμος όσο και το Λιμενικό γνώριζαν για αυτή την κατάσταση ενάμιση μήνα. Ήδη από τις 30 Ιουνίου αναγνώστης επώνυμα είχε καταγγείλει την κατάσταση που επικρατούσε τότε και συνεχίζονταν μέχρι σήμερα στο Πόρτο Κατσίκι. Έγραφε μεταξύ άλλων:

«Ο “δαιμόνιος” επιχειρηματίας όμως, που λυμαινόταν την παραλία και πέρυσι, αποφάσισε ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα και γέμισε την παραλία ξαπλώστρες χωρίς να έχει καμία άδεια!!! Ακόμα δεν έχουμε φτάσει τους περσινούς αριθμούς βέβαια που οι ξαπλώστρες τον Αύγουστο είχαν ξεπεράσει τις 500 αλλά ηρεμήστε αγαπητοί συντοπίτες, δεν υπάρχει καμία ανησυχία ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος, εξάλλου τώρα φορτσάρει η σεζόν!

Επειδή λοιπόν δεν έχει καμιά άδεια, δεν εκδίδει και κανένα φορολογικό παραστατικό-απόδειξη και επειδή δεν είναι και κορόιδο να τον πιάσει ο έλεγχος της εφορίας έχει βάλει μπροστάρηδες 3 κατά τα αλλά συμπαθείς έγχρωμους αλλοδαπούς να κάνουν την βρώμικη δουλειά γι’ αυτόν. Αυτό είναι το επίπεδο “υπηρεσιών” που προσφέρεται στην διασημότερη παραλία της Λευκάδας, αυτό είναι το “πρόσωπο” του νησιού μας που φτάνει στα πέρατα του κόσμου, αυτό επιτρέπουν κάποιοι αρμόδιοι να βγαίνει προς τα έξω ως διαφήμιση(δυσφήμιση για την ακρίβεια).»

Διαβάστε την καταγγελία του κ. Φατούρου εδώ.

Η καταγγελία είχε σταλεί και είχε δημοσιευτεί σε όλα σχεδόν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο κόσμος βοούσε, ο ίδιος ο Δήμος λίγες μέρες μετά τοποθέτησε μια προκλητική πινακίδα στην περιοχή βγάζοντας την ουρά του απέξω και καθάρισε.

Ως προϊσταμένη Αρχή του νησιού, ποιες ενέργειες, πέραν της πινακίδας, έκανε μέχρι σήμερα; Πόσες αναφορές και οχλήσεις έκανε προς το Λιμενικό, την αστυνομία την Κτηματική να αναλάβουν δράση;

Και καλά φέτος, αλλά και πέρυσι που ο Δήμος ήταν αρμόδιος -γιατί είχε μισθώσει την παραλία- θυμάται κανένας πότε πήγε, -για τα μάτια του κόσμου- να μαζέψει τις ομπρελοξαπλώστρες; Στις 9 Αυγούστου. Δες εδώ.

Θυμίζω πως και πέρυσι υπήρξαν εξίσου πολλές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον Ιούλιο.

Μας κοροϊδεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Προηγουμενο αρθρο
Εορτή Ιερού Ναού Παναγίας Κατωμερίου - Μεγανησίου
Επομενο αρθρο
Στούβες και μοσχοπαπαδιές

3 Σχόλια

  1. Νικ
    14 Αυγούστου 2019 at 18:10 — Απάντηση

    Η επιθεώρηση εργασίας έχει ρημάξει ολα τα εστιατόρια της Λευκάδας. Σε αυτην την κατηγορία εργαζομένων εχει ρίξει κανα έλεγχο?

  2. Αγγελος
    14 Αυγούστου 2019 at 10:32 — Απάντηση

    Προφανως οπου δεν εφαρμοζεται ο νομος οι πιττα εχει για ολους…..Αλοιμονο απο οποιον παει με το σταυρο στο χερι.

  3. σπυρος
    14 Αυγούστου 2019 at 00:56 — Απάντηση

    Καλα τα γραφετε.
    Εισαγγελια,ΔΟΥ,Δημος ΥΠΑΡΧΟΥΝ???
    Ελεος

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.