HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜε ένα εκατομμύριο ευρώ πιστώνει τον δήμο Λευκάδας το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Με ένα εκατομμύριο ευρώ πιστώνει τον δήμο Λευκάδας το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Αφορά αποκατάσταση ζημιών από τον Ιανό. Μοναδική προϋπόθεση  μέχρι το τέλος του έτους να έχουν δημοπρατηθεί τα αναγκαία έργα

Σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε η δέσμευση του ποσού του 1.000.000 ευρώ  του ενάριθμου έργου 2020ΣΔ87100019 της  ΣΑΕ  871   του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων η διάθεση  ισόποσης πίστωσης και η μεταβίβαση της αρμοδιότητας στον δήμο Λευκάδας για την υλοποίηση της πράξης “Αποκατάσταση των ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Λευκάδας ,της ΠΕ Λευκάδας  που επλήγη από την φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου του 2020”.

Με την υπογραφή της σύμβασης  η Διευθύνουσα Υπηρεσία(του δήμου Λευκάδας) υποχρεούται ν αποστείλει άμεσα , ένα πλήθος συμβατικών εγγράφων στην Διεύθυνση Οικοδομικών Υποδομών του υπουργείου , η δε απόφαση παύει να ισχύει εάν παρέλθει ένα έτος(11/1/22/) χωρίς να έχει γίνει δημοπράτηση των έργων που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Ανθεκτικός ο ιός στα μέτρα: 866 νέα κρούσματα
Επομενο αρθρο
Ένας περίπατος από το Γένι μέχρι την Αγία Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.