HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜε… αυτόματο πιλότο λειτουργεί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στο Άκτιο

Με… αυτόματο πιλότο λειτουργεί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στο Άκτιο

Ξαφνιασμένοι έμειναν 4 Ιταλοί τουρίστες την Τετάρτη (30-7-14) το πρωί, όταν φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ακτίου πληροφορήθηκαν ότι έχει αλλάξει η ώρα πτήσης τους και ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με άλλο τρόπο και όχι μέσω Ακτίου.

Αναζήτησαν κάποιον υπεύθυνο αλλά δυστυχώς στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είχε μπει … αυτόματος πιλότος και ενώ το air condition ήταν ανοιχτό, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και κανένας υπάλληλος δεν ήταν εκεί.

Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν καθημερινά πλέον πολλοί τουρίστες, ενώ ήδη σημειώνονται αλλαγές στα ωράρια των πτήσεων, πράγμα που υποχρεώνει κάποια τουριστικά γραφεία να επιλέγουν άλλα αεροδρόμια για την εξυπηρέτησή τους.( Πρόσφατα τουρίστες από την Τσεχία κατέβηκαν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκαν στην Πρέβεζα οδικώς καθώς δεν μπορούσε να τους εξυπηρετήσει το αεροδρόμιο Ακτίου λόγω έλλειψης προσωπικού στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας).

Αν δε λυθεί το πρόβλημα της καλής λειτουργίας της Υπηρεσίας αυτής, δεν έχουμε καμία πιθανότητα τουριστικής ανάπτυξης.

Πηγή: prevezaposto.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συνωστισμός...
Επομενο αρθρο
Έκθεση Λευκαδίτικου (Πορσάνικου) Μαχαιριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.