HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα που διοργάνωσε ο Φίλανδρος

Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα που διοργάνωσε ο Φίλανδρος

Την Κυριακή 16/02/2020 ημερίδα με θέμα τις “Πρώτες Βοήθειες”, διοργάνωσε ο ΑΣΛ Φίλανδρος. Στον χώρο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας και ώρα 16:00 έλαβε χώρα η ημερίδα, η οποία απευθυνόταν στο ευρύ κοινό και ήταν δωρεάν ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Με ιδιαίτερη χαρά και ενδιαφέρον πολλοί συμπολίτες μας έλαβαν μέρος και χάρηκαν την όλη διαδικασία. Η ημερίδα χωριζόταν σε δύο ενότητες. Η μία αφορούσε το θεωρητικό κομμάτι με διαλέξεις ενώ η δεύτερη ενότητα περιείχε το πρακτικό κομμάτι με συμμετοχή των παρευρισκομένων.

Στα διαλλείματα οι συμμετέχοντες μπορούσαν να απολαμβάνουν ζεστά ροφήματα κα αναψυκτικά καθ’ όλη την διάρκεια της τρίωρης εκδήλωσης. Ο πρόεδρος του Φιλάνδρου και υπεύθυνος του όλου εγχειρήματος Σπυρίδων Μαραγκός, ήταν και ο συντονιστής της ημερίδας λόγω της ιδιότητάς του ως ορθοπαιδικός.

Να ευχαριστήσουμε:
Την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας και το συνεργάσιμο ΔΣ της για την παροχή της αίθουσας και βοήθειας.
Τα ζαχαροπλαστεία Il Sapore για τα ζεστά ροφήματα.
Τα Σούπερ Μάρκετ Express Market και την κάβα Yιοί Κ. Κατωπόδη για τα αναψυκτικά και υλικά εστίασης.
Την εταιρεία ήχου/φωτισμού Ξ. Κοψιδά για την ηχητική κάλυψη.
Τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που ενεργά έλαβε μέρος στην ημερίδα και με αυτόν τον τρόπο ατομικά αλλά και συλλογικά αύξησε το ποσοστό πιθανής βοήθειας σε μία άτυχη στιγμή κάποιου συμπολίτη μας.

Κλείνοντας οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης από την γραμματεία του συλλόγου στο γήπεδο “Πλάτωνας Γληγόρης” κατόπιν συνεννόησης στο 6974314279, από την Τετάρτη 19/02/2020.

Προηγουμενο αρθρο
Castle Unity από τους μαθητές της Α και Β τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Για ποιο λόγο, κύριε Δήμαρχε, όλη αυτή η μεθόδευση και σπουδή για ένα έργο πλήρως αποτυχημένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.