HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜε μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για τον νέο πολιτικό φορέα στη Λευκάδα

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για τον νέο πολιτικό φορέα στη Λευκάδα

Στο ισόγειο του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Λευκάδας λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της Λευκάδας, για την ανάδειξη αρχηγού για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 8:00 το βράδυ.

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων όπως μας ενημέρωσαν στις 12:30 που βρεθήκαμε στο χώρο, είναι μεγάλη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν ψηφίσει 260 άτομα. Περιμένουν μέχρι το βράδυ να ξεπεράσουν τους 400. Το σύστημα λειτούργησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία.

Όπως διαβάζουμε πανελλαδικά: Εως τις 14:00 είχαν προσέλθει στις κάλπες περισσότεροι από 107.000 πολίτες. Αν η προσέλευση των πολιτών συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τις 150 και ίσως αγγίξει τις 200 χιλιάδες.

Προηγουμενο αρθρο
Η αρχαία πόλης και το θέατρο της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Το Forum Λευκάδας βήμα ενημέρωσης και πληροφόρησης

2 Σχόλια

  1. Κωστας
    13 Νοεμβρίου 2017 at 10:33 — Απάντηση

    Ειναι πολυ φανερη η τρομαρα σου απο την συμμετοχη
    Προβοκατορας εισαι..και φαινεσαι!!
    Δεν πιανουν πια αυτα,
    Συμμαζευτειτε
    Ερχεται βροχη ερεται μπορα…

  2. ψηφοφόρος ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ
    12 Νοεμβρίου 2017 at 20:07 — Απάντηση

    Αγαπητό Παλιό ΠΑΣΟΚ μέχρι χτες βλέποντας την πτώση του παλαιοπασοκισμού ήμουν αποφασισμένος να μην ψηφίσω σημερα. Χτες το βράδυ ειχα μια γνήσια παλαιοπασοκική έξοδο με μπουζούκια και άφθονο ουίσκι. Επέστρεψα σπίτι ξημερώματα και έπεσα για υπνο. Όταν ξύπνησα ήταν πάλι βράδυ αλλά η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική βγήκα λοιπόν απ το σπίτι και παντού έβλεπα ανθρώπους γελαστούς και χαρούμενους που είχαν ακόμα στα ρούχα τους γαρύφαλλα απ’ τα μπουζούκια, είδα ανθρώπους να σκουπίζουν με 50ευρα το ιδρωμένο απ’ το χορό μέτωπό τους. Όπου και αν πήγαινα έβλεπα μπουζούκια γεμάτα και βροχές από 100ευρα και έξω από όλα τα μαγαζιά καγιέν παρκαρισμένα. Η ώρα πέρασε και άρχισε να ξημερώνει αλλά ο ήλιος που βγήκε δεν ήταν ο χλωμός, συριζαϊκός ήλιος. Ήταν ένας λαμπερός και φωτεινός, πράσινος ήλιος. Τότε καταλάβα ότι μόλις είδα ένα όραμα και ότι ήταν καθήκον μου να πάω να ψηφίσω έτσι ώστε το 2021 αυτές οι εικόνες να γίνουν πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.