HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜια μουσική περιπέτεια στις ομορφιές της Λευκάδας έφτασε στο τέλος

Μια μουσική περιπέτεια στις ομορφιές της Λευκάδας έφτασε στο τέλος

2Ο Πέτρος Κούρτης είναι ένας ταλαντούχος μουσικός. Ασχολείται με τη μουσική από τα δεκατέσσερά του χρόνια. Σήμερα είναι ένας φτασμένος και καταξιωμένος καλλιτέχνης που η αξία του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Κι όμως αυτός ο φτασμένος μουσικός με το παιδικό πρόσωπο, κάθε καλοκαίρι επιστρέφει στη Λευκάδα. Παίζει κρουστά για τα περισσότερα Λευκαδίτικα χορευτικά σωματεία, κατά τις εμφανίσεις τους στο Φεστιβάλ.

Είναι στα μελλοντικά μας σχέδια μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση του μουσικού Πέτρου Κούρτη.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με μια άλλη του δραστηριότητα που έχει βέβαια πυρήνα τη μουσική. Εκτός από καλός μουσικός, είναι εξίσου καλός εκπαιδευτής. Για δεύτερη χρονιά φέτος οργανώνει το Artventure Camp.

Μια μεγάλη παρέα με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, με τα κρουστά και το ρυθμό σε πρώτο πλάνο, κάνει μαθήματα για εφτά μέρες στα εκπληκτικά μέρη του νησιού μας. Έρχονται σε επαφή με τη φύση, τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τις γεύσεις και τα χρώματα του καλοκαιριού.

Η εφταήμερη περιπέτεια ολοκληρώνεται σήμερα. Είχε έδρα για τις εξορμήσεις της, τα πανέμορφα Σύβατα. Απόψε το βράδυ στο κλαμπ – καφέ Λιοτρίβι, στα Σύβοτα θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια τελετή.

Το επταήμερο μουσικό ταξίδι της ομάδας, περιλάμβανε ιστιοπλοΐα, επίσκεψη στο Φαράγγι της Μέλισσας, στους καταρράκτες του Δημοσάρη, στην Ιθάκη και το νησάκι Άτοκος.

500

501

503

504

505

506

507

508

509

510

511

512

 

514

515

517

520

522

1

2

3

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου με στελέχη του Λιμενικού
Επομενο αρθρο
Προκήρυξη αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης «ΝΗΡΙΚΟΣ – ΚΕΚΡΟΠΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.