HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΝέα ντοκουμέντα που σοκάρουν: Άνθρωποι στη θάλασσα με φόντο τη φωτιά

Νέα ντοκουμέντα που σοκάρουν: Άνθρωποι στη θάλασσα με φόντο τη φωτιά

Εικόνες που συγκλονίζουν, σαν από σκηνές ταινίας θρίλερ. Γυναίκα που βρέθηκε στο Μάτι την Δευτέρα ανήρτησε φωτογραφίες και βίντεο από το σκηνικό της φρίκης

«Τι έζησαν αυτοί οι άνθρωποι στο Μάτι;». Αυτή είναι μία από τις βασικές ερωτήσεις που διατυπώνεται ξανά και ξανά από το βράδυ της Δευτέρας. Και είναι πράγματι αδύνατο να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση αφού δεν γίνεται να βιώσεις στα αλήθεια όσα έζησαν αυτοί που αναγκάστηκαν να βουτήξουν στην θάλασσα για να σωθούν από την πύρινη κόλαση.

Οι φωτογραφίες από το σημείο όμως έχουν τεράστια δύναμη. Ειδικά όταν έχουν τραβηχτεί από τους ανθρώπους που έζησαν τη φρίκη εκείνης της ημέρας.

Η Ελια Κάλλια λοιπόν βρέθηκε μέσα στο νερό ανάμεσα από δεκάδες ανθρώπους και είχε το κουράγιο να αποτυπώσει αυτές τις τραγικές στιγμές. Αρκετές ημέρες μετά θέλησε να τις μοιραστεί με όλους εμείς. Ετσι, πόσταρε στο λογαριασμό της στο Facebook μια σειρά φωτογραφιών και δύο βίντεο που δείχνουν όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι.

Το σκηνικό θυμίζει ταινία. Ανθρωποι όλων των ηλικιών βρίσκονται στη θάλασσα, κάποια έχουν μαζί τα κατοικίδιά τους ενώ έχουν φύγει έντρομοι από τα σπίτια τους αρπάζοντας δυο πράγματα, την τσάντα τους, μια μπλούζα. Οι περισσότεροι φαίνονται να παλεύουν με τον καπνό που έχει καλύψει τα πάντα. Οι σκηνές είναι εφιαλτικές.

Η κυρία Κάλλια ποστάροντας τις εν λόγω φωτογραφίες και βίντεο σημειώνει: «Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται».

Gepostet von Elia Kallia am Samstag, 28. Juli 2018

Gepostet von Elia Kallia am Samstag, 28. Juli 2018

Πηγή: Protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συλλήψεις για ηχορύπανση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επομενο αρθρο
Η Biljana Stjepanovic στην Νίκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.