HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέα πολύ μεγάλη επίδοση με 7,41μ από τον Παναγιώτη Σταύρακα

Νέα πολύ μεγάλη επίδοση με 7,41μ από τον Παναγιώτη Σταύρακα

Νέα πολύ μεγάλη επίδοση με 7,41μ ο , Παναγιώτης Σταύρακας – μόλις 9 πόντους από το όριο του Πανευρωπαϊκού.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου, Παναγιώτης Σταύρακας, συμμετείχε σε ημερίδα με την επωνυμία «Ευάγγελος Δεπάστας» στο Σχηματάρι. Τον τελευταίο καιρό ο αθλητής όντας σε φοβερή φόρμα, βελτιώνει το ρεκόρ του κάθε εβδομάδα και όπως είναι γνωστό, ψάχνει μια επίδοση πάνω από 7,50μ που θα του δώσει την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων.

Στον αγώνα συμμετείχαν, εκτός του Λούη Τσάτουμα, όλοι οι μεγάλοι της κατηγορίας Ανδρών (Τσάκωνας, Γαλαζούλας, Καψής) και ο Παναγιώτης μετά από σταθερά μεγάλα άλματα και έχοντας πάλι ένα άλμα μόλις άκυρο στα 7,65μ, κατάφερε τελικά να γράψει 7,41μ, 9 μόλις πόντους μακριά από το όριο.

Η συγκεκριμένη επίδοση, που είναι η καλύτερη φετινή στην Ελλάδα στην κατηγορία Εφήβων, τον φέρνει αγκαλιά με την Εθνική Ομάδα και του επιτρέπει να αγωνιστεί με τα χρώματά της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν που θα γίνει στη Ρουμανία στις 4 & 5 Ιουλίου. Αυτός ο αγώνας καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα γίνει στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου, είναι πλέον οι ευκαιρίες που θα έχει ο Παναγιώτης για να επιτύχει το στόχο του κι ευχόμαστε να το καταφέρει.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου είχαμε επίσης συμμετοχή στο μήκος Παμπαίδων με τον Κων/νο Ζαμπέλη στα Καποδίστρεια που έγιναν στην Κέρκυρα. Ο αθλητής δείχνει να σταθεροποιείται πάνω από τα 5,50μ αφού βελτίωσε το ρεκόρ του κατά ένα πόντο σημειώνοντας 5,56μ και κέρδισε τον αγώνα.

Στο μεταξύ, όλη η αγωνιστική ομάδα του Γυμναστικού είναι σε πλήρη ενεργοποίηση μιας και μπαίνουμε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αρχής γενομένης από το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22/6, που διεξάγεται το Παίδων/Κορασίδων στα Τρικάλα. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έπιασαν όριο και προκρίθηκαν η Θάλεια Ζακυνθινού στο έπταθλο, η Πηνελόπη Λογοθέτη στο τριπλούν και η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου στο άλμα εις ύψος (έχει πιάσει όριο παρόλο που ανήκει σε μικρότερη κατηγορία).

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής, 6 συνολικά αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας έχουν πάρει πρόκριση σε ένα τουλάχιστον ή περισσότερα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, και είναι οι εξής:

1. Παναγιώτης Σταύρακας, άλμα εις μήκος, πρόκριση στο Π.Π. Εφήβων/Νεανίδων αλλά και στο Π.Π. Νέων Ανδρών/Γυναικών.
2. Καρύδης Άγγελος, σφαιροβολία, πρόκριση στο Π.Π. Εφήβων/Νεανίδων αλλά και στο Π.Π. Νέων Ανδρών/Γυναικών.
3. Ζακυνθινού Θάλεια, έπταθλο, πρόκριση στο Π.Π. Συνθέτων Παίδων/Κορασίδων.
4. Ιωακειμίδου Γεωργιάννα, άλμα εις ύψος, πρόκριση στο Π.Π. Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’ αλλά και στο Π.Π. Παίδων/Κορασίδων.
5. Μπουρσινός Δημήτριος, δρόμος ταχύτητας 150μ, πρόκριση στο Π.Π. Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’.
6. Λογοθέτη Πηνελόπη, άλμα τριπλούν, πρόκριση στο Π.Π. Παίδων/Κορασίδων.

Προηγουμενο αρθρο
Ελληνικές Σπουδές: Το παράδειγμα της Κορέας –Μια ακόμα γλώσσα διαπολιτισμικής επικοινωνίας
Επομενο αρθρο
Λευκάδα 1950, τοπική ενδυμασία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.