HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέος συναγερμός στη Γαλλία: 483 νεκροί το τελευταίο 24ωρο -Δραματική η κατάσταση στα γηροκομεία

Νέος συναγερμός στη Γαλλία: 483 νεκροί το τελευταίο 24ωρο -Δραματική η κατάσταση στα γηροκομεία

Ανησυχητική αύξηση των νέων θανάτων από τον κορωνοϊό κατέγραψε την Κυριακή η Γαλλία, με 482 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Η αύξηση αυτή έρχεται έπειτα από μια ημέρα που σημειώθηκαν 96 νέοι θάνατοι. Συνολικά η χώρα μετρά πλέον 28.108 νεκρούς, ξεπερνώντας την Ισπανία στη θλιβερή λίστα των θυμάτων του νέου κορωνοϊού ανά τον κόσμο.

Ο απολογισμός έρχεται την πρώτη μόλις εβδομάδα μερικής άρσης των μέτρων στη χώρα, με την γαλλική κυβέρνηση να επιτρέπει το κολύμπι στη θάλασσα, αλλά όχι την ηλιοθεραπεία.

Η πιο σημαντική αύξηση θυμάτων του κορωνοϊού εδώ και εβδομάδες

Η αύξηση αυτή των θυμάτων του κορωνοϊού είναι η πιο σημαντική των τελευταίων εβδομάδων, σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές. Φαίνεται πως ο αριθμός οφείλεται κατά κύριο λόγο στη ραγδαία αύξηση των νεκρών από τον κορωνοϊό στα γηροκομεία, όπου τα θύματα ανήλθαν σε 429 σε μια ημέρα.

Στα θετικά νέα της ημέρας, το γεγονός πως η σταθερή μείωση των διασωληνωμένων ασθενών με κορωνοϊό συνεχίζεται, όπως και ο αριθμός των θετικών στον ιό που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της χώρας.

Προηγουμενο αρθρο
Δήλωση, πρ. Δημάρχου Κ. Δρακονταειδή με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πολιτιστικός σύλλογος Καλαμιτσίου «Νερόμυλος»: Ένα διαφορετικό Καλαμίτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.