HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΝούμερο δυο τουριστικός προορισμός η Λευκάδα, σύμφωνα με το βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller

Νούμερο δυο τουριστικός προορισμός η Λευκάδα, σύμφωνα με το βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller

Νούμερο ένα ελληνικό προορισμό για το 2020 χαρακτηρίζει τη Σκιάθο το πασίγνωστο βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller. Σε άρθρο της Ρέϊτσελ Χάουαρντ στην ηλεκτρονική του σελίδα με τίτλο «Τα 23 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείτε το 2020», κατατάσσει το νησί του Παπαδιαμάντη πρώτο στη λίστα χάρη στις πανέμορφες αμμουδερές παραλίες που είναι ιδανικές για οικογενειακές διακοπές.

Το άρθρο έρχεται να τονώσει τις προοπτικές για τον πληττόμενο κλάδο του τουρισμού που προσδοκά να προσελκύσει εισερχόμενο τουρισμό ακόμη και από χώρες που έχουν αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως η Μεγάλη Βρετανία, έχοντας ως παράσημο την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Οπως σημειώνει το περιοδικό σε ανάρτηση στο facebook, «η Ελλάδα ανοίγει για τους Ευρωπαίους τουρίστες στις 15 Ιουνίου, χωρίς υποχρέωση καραντίνας».

Η λίστα με τα 23 ελληνικά νησιά που προτείνει στο άρθρο της η Βρετανίδα δημοσιογράφος, με σειρά κατάταξης, είναι η παρακάτω: 1. Σκιάθος, 2. Λευκάδα, 3. Σίφνος, 4. Παξοί, 5. Υδρα, 6. Μήλος, 7. Σέριφος, 8. Αμοργός, 9.Μύκονος, 10. Σαντορίνη, 11. Κεφαλονιά, 12. Κέρκυρα, 13. Ιθάκη, 14. Φολέγανδρος, 15. Σύρος, 16. Ζάκυνθος, 17. Κρήτη, 18. Ρόδος, 19. Σύμη, 20. Νάξος, 21. Τήνος, 22. Αστυπάλαια, 23. Πάτμος.

Προηγουμενο αρθρο
Εθελοντική αιμοδοσία από το Επιμελητήριο Λευκάδας την Παρασκευή 29/5/20
Επομενο αρθρο
Ανοιξιάτικη χαλαζόπτωση στην πόλη της Λευκάδας -video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.