HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟι Αθανοδραγανίτες ανοίγουν μόνοι τους το δρόμο προς τον Γιαλό!

Οι Αθανοδραγανίτες ανοίγουν μόνοι τους το δρόμο προς τον Γιαλό!

Όπως μας πληροφόρησε φίλος, οι Αθανοδραγανίτες «πήραν την κατάσταση στο χέρια τους». Ανοίγουν με δικά τους έξοδα το δρόμο προς τον Γιαλό. Ο ίδιος μας έστειλε και τις φωτογραφίες.

Γράφει:

«Βαρέθηκαν οι Αθανοδραγανίτες να περιμένουν το κύριο Δήμαρχο να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις τους πως ο δρόμος για τον Γιαλό θα ανοίξει μέχρι τέλος Ιουνίου είτε από εργολάβο είτε από τον ίδιο με κασμάδες και φτυάρια.

Μάζεψαν χρήματα νοίκιασαν μηχανήματα και έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν.

Την Τρίτη τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί και η παραλία θα είναι στην διάθεση όλων. Προς το παρόν παπάκια, εντούρο, γουρούνες, 4Χ4 και πεζοπόροι καταλήγουν στην παραλία. Οι γιωταχήδες από Τρίτη. Φορτηγά, μεγάλα λεωφορεία, τροχόσπιτα θα περιμένουν λίγο διάστημα ακόμα.»

51

52

53

54

55

56

Προηγουμενο αρθρο
Γιορτές Άθλησης του Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Βουτιά ΙΧ στο 3ο χμλ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

1 Σχόλιο

  1. jean hiver
    18 Ιουλίου 2016 at 10:42 — Απάντηση

    athanodraganites min anisixite o dimos ergazete piretodos gia to provlima sas,kat exeresi idi sygrotite epitropi na orisi ypoepitropi oste otan anoixete ton dromo h epigrafi na eine sosta grammeni ” taxideyete me diko sas risko”
    ti den katalavenete??

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.