HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι εκλογές στη Λευκάδα

Οι εκλογές στη Λευκάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των τετραπλών εκλογών στην πόλη της Λευκάδας. Ζωηρή κίνηση επικρατούσε έξω από τα εκλογικά τμήματα των Αλυκών που επισκεφτήκαμε. Μέσα στα εκλογικά τμήματα η αναμονή ήταν σχετικά μικρής διάρκειας.

Υπήρξε βεβαία και ο υπερβάλλων ζήλος και η έλλειψη λογικής, σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως π.χ. στο 62ο τμήμα που ζητούνταν από τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν πρώτα για τις Περιφερειακές και Ευρωεκλογές και μετά για τις Δημοτικές, επειδή, λέει, έτσι γινόταν από το πρωί! (Δεν προβλέπεται από πουθενά). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το ένα τμήμα να έχει ουρά και το άλλο να είναι άδειο! Σε ερώτησή μας, τι θα έπρεπε να κάνει κάποιος, που δεν θέλει να ψηφίσει για Ευρωεκλογές και Περιφερειακές, αλλά μόνο για Δημοτικές, μας απάντησαν, πως έπρεπε να το δηλώσει για να περάσει μέσα!

Επίσης όπως αναφέρουν μεγάλα ειδησεογραφικά site: Στη Λευκάδα υπήρξε πρόβλημα από τον μη επαρκή αριθμό των εφορευτικών επιτροπών.

Προηγουμενο αρθρο
Οδηγός για τις κάλπες της Κυριακής
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.