HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟλοκλήρωση αφίξεων κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey

Ολοκλήρωση αφίξεων κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey

Επιμελητήριο Λευκάδας

Ολοκλήρωση αφίξεων κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τρίτη 29/9 κατέπλευσε για τελευταία φορά για το 2015 στο Νυδρί Λευκάδας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey, το οποίο παρέμεινε στο νησί για εννιά ώρες.
Το κρουαζιερόπλοιο πραγματοποίησε 9 αφίξεις κατά τη φετινή θερινή περίοδο (20/5, 16/6, 24/6, 21/7, 29/7, 25/8, 2/9, 29/9) και είναι γεγονός ότι η άφιξη του δημιούργησε έντονη κινητικότητα όχι μόνο στο Νυδρί αλλά και σε ολόκληρο το Νομό, αφού πραγματοποιήθηκαν εκδρομές στο σύνολο σχεδόν των περιοχών του νησιού.

DSCN0255

Το Επιμελητήριο αφενός μεν αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της άφιξης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στο νησί μας αφετέρου δε θεωρώντας ότι η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και επιτυχία στις προσπάθειες που κατέβαλε για την επίτευξη της συνεργασίας με την εταιρεία Seabourn συνίσταται στη παγίωση των αφίξεων και στην προσέλκυση νέων εταιριών κρουαζιέρας, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Προέβη στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, αλλά και στη λειτουργία ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή πληροφοριών στους επιβαίνοντες. Για τη λειτουργία των παραπάνω ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Ρομίνα Θερμού και Δανάη Γιαννουλάτου, που ανέλαβαν τη λειτουργία του Hopsitality Desk και τις κυρίες Αναστασία Γαζή και Πανωραία Λάζαρη (υπάλληλο του Επιμελητηρίου), που επωμίστηκαν τη λειτουργία του information kiosk.

2

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί περισσότερες προσεγγίσεις του κρουαζιεροπλοίου στο Νυδρί για το 2016 και μάλιστα διπλάσιου σε χωρητικότητα σε σχέση με το φετινό, με επιβαίνοντες που ανήκουν στη μεγαλύτερη παγκοσμίως εισοδηματική τάξη. Η διοίκηση του φορέα οφείλει να υπογραμμίσει την τεράστια σημασία της συμπεριφοράς όλων των επαγγελματικών ομάδων (εστίαση, ταξί, εμπορικά καταστήματα, κτλ), που σχετίζονται με τη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, για την μακροπρόθεσμη εδραίωση των αφίξεων της συγκεκριμένης εταιρίας αλλά και για την προσέλκυση νέων εταιριών. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις εν λόγω επαγγελματικές ομάδες τη προσεχή χειμερινή περίοδο.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων έτους 2015
Επομενο αρθρο
Οι παιδικές και νεανικές συντροφιές ξεκίνησαν το ταξίδι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.