HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟρφέας: Απολογισμός εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2015

Ορφέας: Απολογισμός εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2015

ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΟΡΦΕΥΣ 1937»

1 .29 Μαΐου – 1 Ιουνίου : Συμμετοχή του Χορευτικού τμήματος στις εκδηλώσεις Giostra di Zante στην Ζάκυνθο

2. 17 Ιουνίου : Ετήσια Καλοκαιρινή Παράσταση της Μουσικής Σχολής (κιθάρα – πιάνο – βιολί – μαντολίνο) και της Παιδικής Χορωδίας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

3. 27 Ιουνίου : Ετήσια Καλοκαιρινή Παράσταση του Παιδικού Χορευτικού με τίτλο «..Λες και ήταν Χθες..» στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας. Την ίδια βραδιά τιμήθηκε από τον Όμιλο για την μακρόχρονη προσφορά του ως χορευτής , μέλος και πρόεδρος του Ορφέα ο Βασίλης Θερμός.

4. 28 Ιουνίου : Βιντεοσκόπηση του βίντεο-κλιπ της Μαντολινάτας με τίτλο «Θύμηση» σε στίχους και μουσική : Διονύση Γράψα και διεύθυνση : Κωνσταντίνου Τσίντζα στο Κάστρο της Αγ. Μαύρας και στο Ακρωτήριο Λευκάτας.

5. 6 Ιουλίου : Χορωδιακή Βραδιά στην Πλατεία Αγ. Ιωάννη με την συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Ορφέα κα της Δανέζικης Χορωδίας Αγοριών ( The Danish Boys Choir).

6. 24 Ιουλίου – 3 Αυγούστου : Συμμετοχή Χορευτικού Τμήματος στις εκδηλώσεις : Giostra Di Sulmona στην Ιταλία

7. 1 Αυγούστου : Μεγάλη Πανηγυρική Συναυλία της νεοσυσταθείσας ιστορικής Μαντολινάτας του Ορφέα με την συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας , στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας , συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια των Γιορτών Λόγου και Τέχνης. Την ίδια βραδιά παρουσιάστηκε το βίντεο – κλιπ «Θύμηση» και τιμήθηκε από τον όμιλο για την καλλιτεχνική του προσφορά και την δημιουργία του δίσκου του Ορφέα «Αγιομαυρίτικα» , ο επί 30 χρόνια μαέστρος του Ορφέα : Διονύσης Γράψας.

8. 21 Αυγούστου : Συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος στο 53ο Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας ,όπου παρουσιάστηκαν χοροί από όλα τα Επτάνησα.

9. 13-14 Σεπτεμβρίου : Συμμετοχή της Μαντολινάτας και της Μικτής Χορωδίας στην 31η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι.

Το ΔΣ του Ορφέα ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων και όλους τους φίλους και τα μέλη του Ορφέα που συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας για την διατήρηση του πολιτισμού του τόπου μας και την διοργάνωση εκδηλώσεων που τον προάγουν.

Επίσης ευχαριστούμε τους υπεύθυνους – καθηγητές όλων των τμημάτων του Ομίλου για το έργο , τις ιδέες τους και την προσπάθεια που καταβάλουν.

Οι εγγραφές στα τμήματα του Ορφέα συνεχίζονται.

Καλή πολιτιστική και δημιουργική χρονιά

το ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Τα πρώτα καλούδια του Φθινοπώρου
Επομενο αρθρο
Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα βουλευτή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.