HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΛΕ ΑΣΤΚΝ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας

Ο Αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΛΕ ΑΣΤΚΝ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας

Στο Ρίμινι της Ιταλίας διεξήχθη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε kwon do itf εφήβων –νεανίδων, ανδρών –γυναικών και βετεράνων από 2-8 Απριλίου 2019. η Ελλάδα καταταγεί 2η στην γενική κατάταξη χωρών. Η Ελληνική αποστολή με 125 αθλητές κέρδισε 25 χρυσά,24 αργυρά και 49 χάλκινα μετάλλια σε μια εξαιρετική και άνευ προηγουμένου συγκομιδή μεταλλίων.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια Κτενά Αιμιλία του ΑΣ Λευκάδας που αγωνίστηκε ως μέλος της Ελληνικής εθνικής ομάδας στην κατηγορία μάχης – 60 kg νεανίδων 14-15 ετών. Αν και δεν κατάφερε να ανέβει πάλι στο βάθρο, αφού ηττήθηκε οριακά από την Βουλγάρα και την Τσέχα πρωταθλήτρια ενώ επικράτησε επί της Ρωσίδας πρωταθλήτριας.

Οι προπονητές και ο σύλλογος συγχαίρουν την αθλήτρια για την αγωνιστική της προσπάθεια και της εύχονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Ιούνιο όπου θα διεκδικήσει για μια ακόμα φορά την θέση της στην εθνική ομάδα μαζί με άλλους αθλητές του ΑΣ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
H Λευκάδα φιλοξενεί τους θρύλους της Ελλάδας και της Μονακό
Επομενο αρθρο
Αιώνες μακριά από την Αλάσκα: μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση στο Φουαγιέ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.