HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟ κορωνοϊός βρίσκεται και στην Λευκάδα!

Ο κορωνοϊός βρίσκεται και στην Λευκάδα!

Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, μετρήσαμε 16 κρούσματα κορωνοϊού στην Λευκάδα.

Χτες επίσης  -ανεπίσημα  και μεταξύ  ημετέρων – έγινε γνωστό ότι μεταξύ των μεταναστών που βρίσκονται στη Λευκάδα, υπάρχουν   οκτώ θετικοί στον κορωνοϊό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου στο facebook  δημοσιοποιήθηκε, πως ανιχνεύτηκε κορωνοϊός στην τελευταία εξέταση δειγμάτων από τους βιολογικούς  του νησιού.

 Ο υγειονομικός χάρτης της Λευκάδας τις τελευταίες 15 μέρες άλλαξε προς το χειρότερο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Γίνεται φανερό πως πρέπει όλοι να προσέχουμε. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις βρίσκεται και στην Λευκάδα. Φροντίζουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα: μάσκες, αποφυγή συγχρωτισμού, μέτρα υγιεινής. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.

Υ.Γ. Εντύπωση μας προκάλεσε η δημοσίευση της είδησης για την ανίχνευση του ιού στους βιολογικούς, μόνο στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του δημάρχου. Κατά την άποψη μας έπρεπε άμεσα να αποσταλεί η είδηση προς όλα τα ΜΜΕ για μεγαλύτερη ενημέρωση του κόσμου. (Ενημέρωση δεν έγινε και στην πρώτη εξέταση των δειγμάτων των βιολογικών, που τότε ήταν αρνητική.) Έλλειψη επίσημης ενημέρωσης υπήρξε και με την διαχείριση των μεταναστών που πάλι ο δήμαρχος ενημέρωσε μέσω facebook τους… φίλους του! Νέες πρακτικές με έλλειψη σοβαρότητας.

Προηγουμενο αρθρο
Η τεράστια Μελικοκιά (Μπλοκοκιά) του Αλεξάνδρου
Επομενο αρθρο
Η θέα από το καλύτερο... μπαλκόνι της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.