HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠήρε το ντέρμπι η Νίκη Λευκάδας

Πήρε το ντέρμπι η Νίκη Λευκάδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Νίκη Λευκάδας σήμερα (19/10) στο κλειστό γήπεδο με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας, με σκορ 65-57. Τα κορίτσια της Νίκης μπήκαν μουδιασμένα, σκόραραν μόνο με βολές και χρειάστηκαν 5 λεπτά για να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι. Το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου βρήκε τη φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 12-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Νίκης μπήκαν δυνατά, και πήραν την πρωτοπορία στο σκορ, την οποία διατηρήσαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα στηρίχτηκε στην καλή άμυνα, χωρίς να υστερήσει και στην επίθεση. Το τελικό σκορ 65-57, διαμορφώθηκε με μια βολή από πλευράς Νίκης 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και 2 βολές από πλευράς Λάρισας σε νεκρό χρόνο.

Η ομάδα της Λάρισας έδειξε ότι είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την περσυνή χρονιά και θεωρείται μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Προηγουμενο αρθρο
Η πιστωτική κι ο... άφραγκος Ομπάμα
Επομενο αρθρο
Αποφάσεις Περιφερειακού συμβουλίου (19/10) για την πλωτή γέφυρα της Λευκάδας και τη διάθεση της άμμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.