HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαραχώρηση πρώην δημοτικού σχολείου Ευγήρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Ευγηριωτών η ΑΡΕΤΟΥΣΑ

Παραχώρηση πρώην δημοτικού σχολείου Ευγήρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Ευγηριωτών η ΑΡΕΤΟΥΣΑ

Δελτίο Τύπου

Μένουμε Σπίτι και δουλέυουμε από το Σπίτι!
Στην δημοσίευση μας τις αρχές του Φεβρουαρίου σας είχαμε προαναγγείλει για τα θετικά αποτελέσματα μετά την απόλυτη συνεργασία του Πολιτιστικού μας Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ, με τον Δήμαρχο Λευκάδος Χαράλαμπο Καλό, τους Αντιδημάρχους Λευκάδος Σπύρο Λύγδα, Ευτύχιο Ζουριδακη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ευγήρου Σπύρο Φατούρο, φέρνουν πολύ θετικά αποτελέσματα για το χωριό μας.
Με την υπ’ αριθμόν 54/2020 απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Λευκάδος παραχωρήθηκε η αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολείου Ευγήρου στον πολιτιστικό Σύλλογο απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ. Είναι τα θετικά αποτελέσματα από μια σειρά αιτημάτων του συλλόγου μας θα σας κρατάμε ενήμερους για την συνέχεια.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Λευκάδος τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδος για την παραχώρηση και την συνεργασία.

Για το Δ.Σ ο Πρόεδρος Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας.

Προηγουμενο αρθρο
Αδιόρθωτοι Ελληνες: Αλλάζουν την κατοικία στο taxisnet για να κάνουν Πάσχα στο χωριό!
Επομενο αρθρο
The Telegraph: Η Ελλάδα θα είναι ο πρώτος προορισμός μετά τον κορωνοϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.