HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠερίπατος ο σημερινός αγώνας της Νίκης Λευκάδας με τον Κρόνο (41-72)

Περίπατος ο σημερινός αγώνας της Νίκης Λευκάδας με τον Κρόνο (41-72)

Πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο επικράτησε η Νίκη στην Αθήνα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου με σκορ 41-72, πετυχαίνοντας την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ.

Τα κορίτσια της Νίκης μπήκαν δυνατά στον αγώνα και επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή. Με σχετικά καλά ποσοστά ευστοχίας στο πρώτο ημίχρονο στα σουτ 2 πόντων πήραν από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ο Κρόνος μόνο σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπόρεσε να μείνει στο παιχνίδι και να ακολουθεί σε κοντινή απόσταση τη Νίκη στο σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο (που σημειωτέον είναι το καλύτερο της ομάδας στη φετινή περίοδο) η Νίκη έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ θα λέγαμε, περιορίζοντας επιθετικά τον αντίπαλο και βλέποντας το καλάθι σαν «βαρέλι» τα κορίτσια με επιμέρους σκορ 5-28 εκτόξευσαν τη διαφορά στους 30 πόντους. Εκεί κρίθηκε και ο αγώνας.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα με τη Νίκη να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα στον Αγ .Δημήτριο στην Αθήνα με τελικό σκορ 41-72.

Οι επόμενοι αγώνες της Νίκης είναι με Παναθλητικό Θεσσαλονίκης και Ολυμπιακό στη Λευκάδα στις 5/2/2017 και 12/2/2017 αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα 15-19,25-32, 30-60, 41-72

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Λαγοπόδης): Τζανετάτου, Αυτζή 10, Σπαθάρου 10, Μίχου 1, Πετρν, Σταμάτη 3, Οικονομίδου, Γκέργκι 4, Τσιμπίδη, Γασπαράτου, Σίντι 6, Κυριακοπούλου 4

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 8, Τελίδου 10, Καμπουράκη 8, Μπράουν 17, Στάρα 10, Γούναρη 10, Ψυχογιού, Κάντυ 7, Παπαδοπούλου, Δεληγιάνη 2.

Προηγουμενο αρθρο
Δήλωση Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας Γιάννη Λάζαρη
Επομενο αρθρο
Δυναμικό συλλαλητήριο και μπλόκο με τρακτέρ στη Βόνιτσα - Δίωρος αποκλεισμός του δρόμου (12-2) και αύριο Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.