HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠερί Λευκάδας και άλλων τινών

Περί Λευκάδας και άλλων τινών

Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη

Περί Λευκάδας σήμερα η κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, αφού έσμιξαν εκδότες, δημοσιογράφοι και παρατηρητές στο μπαρ Lagoon της δυτικής παραλίας.

Με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Γούρμο, ο οποίος γνωρίζει όλα τα τεκταινόμενα και τα παρασκήνια της Λευκάδας και με τον παρατηρητή Νίκο Πεντεσπίτη, ιδιοκτήτη του Lagoon, που καταγράφει όσα συμβαίνουν πίσω από τις κουίντες, η εκδότρια της ιστοσελίδας Άρωμα Λευκάδας Βιολέττα Σάντα και η δημοσιογράφος-συγγραφέας Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη μίλησαν για όσα έγιναν σωστά και όσα στράβωσαν στο δρόμο.

Είναι ωραίο κι εύκολο να κρίνεις τα έργα και τις παραλείψεις των άλλων σε μια Λευκάδα, που όπως είπε η ομογενής συγγραφέας Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη ευεργετήθηκε τα μάλα σε έργα υποδομών από την εποχή Μαργέλη και Βεργίνη.

Τις αρετές του νυν βουλευτού Θανάση Καββαδά εκθείασαν τόσο ο Μπάμπης Γούρμος όσο και η Βιολέττα Σάντα, ενώ η Ιουστίνη Φραγκούλη θεωρεί τον Χαράμλαμπο Καλό ένα ήδη πετυχημένο δήμαρχο με πολλές προοπτικές.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από πολλά και ποικίλα θέματα με όλους να καταλήγουν στο ασφαλές και δίκαιο συμπέρασμα πως όλοι οι πολιτικοί της Λευκάδας εργάστηκαν για τον τόπο, επιβεβαιώνοντας πως ο δήμαρχος που άφησε το αισθητικό αποτύπωμα στη δυτική παραλία της Λευκάδας ήταν ο Πάνος Σκληρός (Μίκυς) με την γραφική γέφυρα των στεναγμών. Από τότε αναπτύχθηκε η κοσμική και νυχτερινή ζωή στον δυτικό μώλο!

Προηγουμενο αρθρο
Τον έψαχναν σε όλη την Ευρώπη και βρέθηκε στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Η εννιάμηνη λειψυδρία στον Καστό απειλεί πλέον την υγεία των κατοίκων του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.