HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΠευκούλια: Η γαλάζια παραλία που ευχαριστιέσαι ακόμη και το κύμα

Πευκούλια: Η γαλάζια παραλία που ευχαριστιέσαι ακόμη και το κύμα

Η αμμουδιά που θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες

Συνήθως οι περισσότεροι ψάχνουν μια παραλία απάνεμη και ήσυχη από κύμα για να πλατσουρίσουν με τις ώρες. Ωστόσο, κάποιες φορές, υπάρχουν περιπτώσεις που το κύμα μπορεί να κάνει το μπάνιο σου μια ξεχωριστή εμπειρία. Μια τέτοια παραλία που μπορείς να το ζήσεις αυτό είναι η παραλία Πευκούλια στη Λευκάδα. Μια τεράστια αμμώδης παραλία, αχανής στην οποία το μπάνιο είναι πραγματική απόλαυση ό,τι καιρό και αν κάνει. Η παραλία Πευκούλια είναι αυτό που λέμε μια παραλία για όλα τα γούστα όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Πευκούλια: Μια γαλάζια παραλία στη Λευκάδα

Η όμορφη παραλία Πευκούλια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του νησιού λίγο πριν την φημισμένη παραλία Κάθισμα. Από την οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Στα Πευκούλια θα βρεις ξαπλώστρες και ομπρέλες για να κάτσεις καθώς ένα τμήμα της είναι οργανωμένο. Υπάρχει, ωστόσο, άπλετος χώρος για να βάλεις την ψάθα σου και την δική σου ομπρέλα. Όσο κόσμο κι αν έχει δε θα νιώθεις συνωστισμό λόγω του μεγάλου μεγέθους της.

Αν επίσης φτάσεις σχετικά νωρίς θα μπορέσεις να απολαύσεις τη φυσική σκιά από τα δέντρα που υπάρχουν στην άκρη της παραλίας. Εκεί απογειώνεται η εμπειρία του μπάνιου σου. Και το πιθανότερο είναι ότι θα μείνεις ως το βράδυ για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Αυτό κάναμε και εμείς. Πάνω ακριβώς από την παραλία υπάρχει ένα κατάστημα που έχει ό,τι θες από φαγητό και ποτό οπότε δε θα σου λείψει τίποτα.

Η παραλία που ευχαριστιέσαι το κύμα

Την παραλία Πευκούλια μπορεί να την πετύχεις εντελώς γαλήνια αλλά και ακριβώς το αντίθετο. Με μεγάλα και εντυπωσιακά κύματα. Όταν τα κύματα δεν είναι πολύ μεγάλα και επικίνδυνα και ξέρεις καλό κολύμπι μπορείς να παίξεις λίγο στην άκρη. Ή να κάτσεις στην άμμο και να περιμένεις το κύμα να σκάσει στα πόδια σου. Προσοχή όμως, δε θα πρέπει να υπερβάλλεις. Κι αυτό γιατί σκέψου ότι όταν έχει πολύ κύμα, στη γειτονική παραλία κάθισμα απαγορεύεται η κολύμβηση.

Απολαμβάνουμε τη θάλασσα και το κύμα πάντα με ασφάλεια, εξερευνούμε την Ελλάδα και περνάμε αξέχαστες εμπειρίες στις ελληνικές παραλίες! Η παραλία Πευκούλια είναι μία από αυτές που θα σε κάνει να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Και σίγουρα θα επιστρέψεις και στο νησί της Λευκάδας και στη συγκεκριμένη παραλία.

Πηγή: http://www.tromaktiko.org/

Προηγουμενο αρθρο
Στον Κάβαλο τρεις γενιές πίσω
Επομενο αρθρο
Εφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος – Εχθρός των ανδριάντων και των βραβείων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.