HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΠολυπολιτισμικότητα – Ρατσισμός – Γράφει η Ειρήνη Μεσσήνη

Πολυπολιτισμικότητα – Ρατσισμός – Γράφει η Ειρήνη Μεσσήνη

45Μόλις διάβασα ότι η ρατσιστική Αυστραλία διώχνει τα παιδιά των μεταναστών…….

Είναι η Αυστραλία ρατσιστική;;; Η Αυστραλία που αποτελείται μόνο από μετανάστες;; Δεν νομίζω Τάκη….. Είμαστε εμείς ρατσιστές; Δεν νομίζω και πάλι Τάκη.

Λατρεύω τις πολυπολιτισμικές χώρες. Απλά τις λατρεύω. Το χρώμα τους, τα ρούχα τους, τις θρησκείες τους, τα φαγητά τους μπλιαξ αλλά κάτι βρίσκω και τρώω και χτίζω και κορμί χι χι χι, τα έθιμα τους (άσχετα αν γενικά δεν μ’ αρέσει το παλιό),

Θαυμάζω τους ανθρώπους που παίρνουν των ομματιών τους και φεύγουν για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί με-μας ενοχλούν οι Ισλαμιστές;

Θεωρώ ότι είναι και άλλοι άνθρωποι ρε παιδί μου και αλλού γι’ αλλού και δεν με ενοχλεί κανείς άλλος λαός στον κόσμο. Θεωρώ ότι δεν έχουν στόχους (εκτός από το να μας βάλουν βόμβες), ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τον δυτικό τρόπο ζωής (σιχαίνονται τα φιλιά στο δρόμο και τα σορτσάκια μας), θεωρώ ότι νόμος τους είναι μια θρησκεία που δεν με αφορά, θεωρώ ότι κάνουν πολλά παιδιά για να μην στενοχωριούνται πολύ όταν πεθαίνουν, θεωρώ ότι ζουν μόνο για να πάνε στο παράδεισο που εγώ δεν πιστεύω! Δεν σέβονται την γυναίκα που τους δίνει τη ζωή για να πάνε στο παράδεισο τους, δεν σέβονται τα αφράτα και μυρωδάτα κορμάκια-παιδιά και τα βρωμίζουν (οι σιχαμένοι) και η πλειοψηφία τους είναι παιδεραστές.

Εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά υποφέρουν στις χώρες τους, απαγορεύεται να γράφουν και να διαβάζουν, απαγορεύεται να σκέφτονται, απαγορεύεται να υπάρχουν με το μυαλό και την καρδιά!!!

Θες να ζήσεις μαζί μας; όχι μόνο θα σεβαστείς τις αξίες μας αλλά θα τις υιοθετήσεις κιόλας! Μην παραιτηθείς από το μαστίγωμα του ομόφυλου σου επειδή φοβάσαι μην σε πιάσουν, αλλά επειδή δέχεσαι ότι ο καθένας κάνει κουμάντο στο σώμα του βρε αδερφέ! Εμείς δεν έχουμε όρια και σατιρίζουμε το δικό μας Θεό άρα θα το κάνουμε και με το δικό σου!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ:

Ο Χριστιανισμός δεν μπορεί να συγκριθεί με το Ισλάμ, διότι πρόκειται για ανόμοια πράγματα. Ο Χριστιανισμός πλέον είναι μόνο θρησκεία, μόνο για όσους πιστεύουν, και με όποιον τρόπο (ουσιαστικό ή εντελώς τυπικό) επιλέγουν να το κάνουν. Οι άλλες του βλέψεις έχουν αδρανοποιηθεί.

Το Ισλάμ εξακολουθεί να είναι καθολικός τρόπος ζωής και, φυσικά, νομοθεσία. Αν γίνεις έξαλλος με την ασέβεια, συγγνώμη αλλά δεν κάνεις για την Ευρώπη. Όχι, εμείς δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να σεβαστούμε τις δικές σου παλαιολιθικές «αρχές». Θα είχαμε, αν ερχόμασταν να μείνουμε στην πατρίδα σου. Εσύ όμως ήρθες εδώ.

Δεν σου λέω ότι είμαστε ανώτεροι ή κατώτεροι διότι δεν υπάρχει ένας εξωτερικός κριτής για να αποφασίσει. Είμαστε όμως διαφορετικοί. Εδώ έτσι ζούμε. Αν σ’ αρέσει. Αν δεν σ’ αρέσει, υπάρχει και εισιτήριο αναχώρησης. Αν επιμένεις να μην το βγάζεις υπάρχει και η απέλαση.

Και στο αεροπλάνο της επιστροφής στην ιερή γη του Αλλάχ, καθώς θα διαβάζεις το πρόγραμμα δημοσίων θεαμάτων της αγαπημένης σου πατρίδας (απαγχονισμοί, αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί, μαστιγώσεις…) θα έχεις όλον τον χρόνο να σκεφτείς πώς θα σου φαινόταν η πολυπολιτισμικότητα στην κεντρική λεωφόρο του Ριάντ: ζευγάρια εφήβων να περπατούν και να φιλιούνται στο στόμα -τα κορίτσια με τις κοντές φουστίτσες και τις μπλούζες με τα τιραντάκια χωρίς σουτιέν που φοράν το καλοκαίρι στο Παρίσι, στη Ρώμη, στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;;;;;

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ TILL NEXT TIME SMATS SMOYTSSSSSSS!

Προηγουμενο αρθρο
Την Τετάρτη θα ενημερωθούν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων που επλήγησαν από το σεισμό
Επομενο αρθρο
Έκκληση συλλογής τεκμηρίων τοπικής εκκλησιαστικής ιστορίας

1 Σχόλιο

  1. ΕΛΕΝΗ Κ.
    10 Φεβρουαρίου 2016 at 19:27 — Απάντηση

    AΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΙΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΠΟΤΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΡΕΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΤΟΠΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΔΟΥΒΙΤΣΑ!
    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ!!!
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΩΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ!
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΛΕΙΝΩ Μ’ ΑΥΤΟ:
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.