HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠροκλητική απόφαση της «Ενωσης Επτανησίων Ελλάδος» υποτιμά και προσβάλλει τα νησιά μας!

Προκλητική απόφαση της «Ενωσης Επτανησίων Ελλάδος» υποτιμά και προσβάλλει τα νησιά μας!

Η…ελιτίστικη και αυτο-αποκαλούμενη “Ενωση Επτανησίων Ελλάδος} (Αλήθεια ποιούς.. ένωσε και μετά από ποιες διαδικασίες; ) προχώρησε σε μια ακόμα προσβλητική και πέρα για πέρα υποτιμητική για τα νησί της Κεφαλονιάς ενέργεια..

Πιο συγκρκριμμένα “συνέστησε” τριμελή δημοσιογραφική ομάδα” από δημοσιογράφους (;) που δηλώνουν “επτανήσιοι” αλλά, απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα! Και αν είχαν ως πρόθεση να λειτουργήσουν αυτή την “ομάδα” ως καθαρά “δημοσιοσχετίστικη” , θα ήταν δικαίωμά τους και θα μπορούσε κανένας να πει οτιδήποτε.

Όμως, η ανακοίνωση που μας πληροφορεί για την συγκρότησή της, διευκρινίζει οτι αυτοί θα.. αναδείξουν θέματα και προβλήματα που υφίαστανται στα νησιά μας και επίσης πως θα αναδείξουν πρόσωπα που αξίζουν τη δημοσιότητα (από τα νησιά μας πάντα)!!!

Και όλα αυτά θα τα κάνουν φυσικά πίσω από ένα.. γραφείο, κάπου στο Κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα σε..Κολωνάκι και ΦΙλοθέη… (Οι περιοχές αναφέρονται τυχαία, αν και ταιριάζουν στο στυλ και το ύφος των διοικούντων της “Ενωσης”)

Το ότι φυσικά στα νησιά μας υπάρχουν δημοσιογράφοι που καλύπτουν καθημερινά την τοπική επικαιρότητα και αγωνίζονται από εφημερίδες, ραδιόφωνα και sites για να προβάλλουν όλα οσα συμβαίνουν, προβληματίζουν και ταλαιπωρούν τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη και τον κόσμο της, αναδεικνύοντας θέματα και προβάλλοντας την επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της, ούδόλως ενδιαφέρει την “Ενωση” και τους αξιωματούχους της..

Απαράδεκτη νοοτροπία και εξ ίσου απαράδεκτη πρωτοβουλία που υποτιμά και προσβάλει όχι μόνο τους Κεφαλονίτες, Θιακούς και Επτανήσιους δημοσιογράφους, γενικότερα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο των νησιών μας.

Είναι πολύ εύκολο να φτιάχνεις μια “Ενωση Επτανησίων” αλλά πολύ δύσκολο να αποδείξεις πως αξίζεις αυτό τον τίτλο και κυρίως, αυτή τη τιμή.

Φώτης Χαλιώτης

ionianpress

Παραθέτουμε εδώ το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της αυτο- αποκαλούμενης “Ενωσης”..

ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.Ε.Ε – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανακοινώνει τη λειτουργία δημοσιογραφικής ομάδας, με στόχο να καλύψει θέματα επτανησιακού ενδιαφέροντος, που άπτονται στην καθημερινότητα του πολίτη των Ιονίων Νήσων.

Η δημοσιογραφική ομάδα της Ε.Ε.Ε, εκτός διαφόρων μουσικών, κοινωνικών, αθλητικών κ.α επτανησιακών θεμάτων, θα εμπλουτίσει το θεματολόγιό της με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από τα επτάνησα, καθώς επίσης και άλλων σημαντικών προσώπων που με οποιονδήποτε τρόπο έχουν συνδεθεί με αυτά.

Για την ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με το αντικείμενο της δημοσιογραφικής μας ομάδας, μπορείτε να επικοινωνείτε στο: info@enosieptanision.gr

Η σύνθεση της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει ως εξής:

Κώστας Λάζαρης ΛΕΥΚΑΔΑ
Λυγερή Βικάτου ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Μαργαρίτα Βάρθη ΚΕΡΚΥΡΑ

Πηγή: www.ionianpress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Δευτέρα Του Πνεύματος γιόρταζε το νησί
Επομενο αρθρο
Λευκάδα: Η φιλόξενη "ντίβα" του Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.