HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροσφορά βιβλίου του Πάνου Γαζή στις Ένοπλες Δυνάμεις

Προσφορά βιβλίου του Πάνου Γαζή στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λευκάδας κ. Πάνος Γαζής επισκέφθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας – Επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τις ενέργειές του για την αναπαραγωγή του Βιβλίου του «Ηγεσία και Διοίκηση στη Θρησκευτική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων» από το Τυπογραφείο του Ελληνικού Στρατού στην ποσότητα των 300 αντιτύπων.

Το Βιβλίο του κ. Γαζή Πάνου αξιολογήθηκε θετικά από επιτροπή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και για το λόγο αυτό συντάχθηκε και υπογράφτηκε ειδικό συμφωνητικό άδειας χρήσης και αναπαραγωγής συγγράμματος εντός των Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη – Αντισυνταγματάρχη Στρατιωτικό Ιερέα πατέρα Παύλο Καρακατσανίδη και το συγγραφέα του Βιβλίου κ. Πάνο Γαζή.

Με την ευκαιρία της συνεργασίας αυτής, ο κος Αλκιβιάδης Στεφανής συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λευκάδας. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b έγραψε ο κος Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τα εξής: «Συνάντηση με τον κ. Πάνο Γαζή, έφεδρο Ανθυπολοχαγό, εκπαιδευτικό, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Λευκάδας και συγγραφέα του Βιβλίου «Ηγεσία και Διοίκηση στη Θρησκευτική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων». Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως εκπαιδευτικός στο ακριτικό και αγαπημένο Καστελλόριζο. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που αγαπά την Πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του βιβλίου του στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενός σημαντικού βοήθηματος για τους Στρατιωτικούς Ιερείς»

Στο τέλος της συνάντησης απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λευκάδας κ. Πάνο Γαζή εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λευκάδας τιμητική πλακέτα στον κ. Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για την πολυετή, ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά του στο Στρατό και την Πατρίδα μας και ο κος Αλκιβιάδης Στεφανής δώρισε στον κ. Πάνο Γαζή ένα αναμνηστικό της επίσκεψης και ένα βιβλίο με ιστορικά ντοκουμέντα για τον Παύλο Μελά από το αρχείο της Ναταλίας Ιωαννίδη (εγγονής του Παύλου Μελά).
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Πάνος Αιμ. Γαζής
Δάσκαλος – Έφ. Ανθυπολοχαγός

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: δημιουργία δικτύου εθελοντών
Επομενο αρθρο
Έκθεση Ζωγραφικής του Δημήτρη Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.