HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΠροτεραιότητα στα ασθενοφόρα στην γέφυρα της Λευκάδας – video

Προτεραιότητα στα ασθενοφόρα στην γέφυρα της Λευκάδας – video

Ένας ενεργός πολίτης από τη Βόνιτσα καταγγέλλει ότι ασθενοφόρο με έκτακτο περιστατικό περίμενε στην ουρά στη πλωτή γέφυρα της Λευκαδας, ενώ είχε γίνει ανύψωση του καταπέλτη για την διέλευση των πλωτών μέσων από τον δίαυλο και τονίζει ότι ο χειριστής της γέφυρας έπρεπε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα για να περάσει το όχημα άμεσης ανάγκης (ασθενοφόρο) που περίμενε με αναμμένους τους φάρους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Προχθές πηγαίνοντας από Βόνιτσα προς Λευκάδα με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα ασθενοφόρο.. Και όπως ήταν φυσικό όλοι οι οδηγοί κάναμε στην άκρη και ελαττώσαμε ταχύτητα προκειμένου να προπορευτεί το ασθενοφόρο. Πού να ήξερα όμως ότι θα εγκλωβιζόταν στο σημείο που βλέπετε στο βίντεο. Η πλωτή γέφυρα που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με τη Λευκάδα έχει σηκωθεί και ο χειριστής της ούτε που ενδιαφέρετε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα!!!! Θα μπορούσε να βρίσκεται σε κίνδυνο η μάνα του, ο πατέρας του, η γυναίκα του, το παιδί του ή ακόμα κι αυτός ο ίδιος!! Πρέπει να μπούμε στη θέση εκείνου που κινδυνεύει για να δείξουμε τη στοιχειώδη ευαισθησία;; Πρέπει να είναι δεδομένο και η κίνησή του άμεση χωρίς καθυστέρηση!!! Είναι ντροπή και αίσχος! Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα ήταν ανεκτό κάτι τέτοιο.!!! Προέχει η ανθρώπινη ζωή από το να περάσει το ιστιοφόρο που κάνει διακοπές!!!!;;;;; Ντροπή!! Όποιος μπορεί να επέμβει και να υπάρξει η παραδειγματική τιμωρία.! Καμία ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές!!!…

Σήμερα πηγαίνοντας από Βόνιτσα προς Λευκάδα με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα ασθενοφόρο..Και όπως ήταν φυσικό όλοι οι οδηγοί κάναμε στην άκρη και ελατώσαμε ταχύτητα προκειμένου να προπορευτεί το ασθενοφόρο.Πού να ήξερα όμως ότι θα εγκλωβιζόταν στο σημείο που βλέπετε στο βίντεο.Η πλωτή γέφυρα που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με τη Λευκάδα έχει σηκωθεί και ο χειριστής της ούτε που ενδιαφέρετε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα!!!! Θα μπορούσε να βρίσκεται σε κίνδυνο η μάνα του , ο πατέρας του , η γυναίκα του , το παιδί του ή ακόμα κι αυτός ο ίδιος!! Πρέπει να μπούμε στη θέση εκείνου που κινδυνεύει για να δείξουμε τη στοιχειώδη ευαισθησία;;Πρέπει να είναι δεδομένο και η κίνησή του άμεση χωρίς καθυστέρηση!!! Είναι ντροπή και αίσχος! Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα ήταν ανεκτό κάτι τέτοιο.!!! Προέχει η ανθρώπινη ζωή από το να περάσει το ιστιοφόρο που κάνει διακοπές!!!!;;;;;Ντροπή!! Όποιος μπορεί να επέμβει και να υπάρξει η παραδειγματική τιμωρία.! Καμία ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές!!!

Gepostet von Christos Paliogiannis am Freitag, 5. Juli 2019

Άρωμα Λευκάδας:
Το περιστατικό που περιγράφεται παραπάνω κυκλοφόρησε για αρκετές μέρες στις ιστοσελίδες της γείτονος Ακαρνανίας.
Ο πολίτης που παρουσιάζει την εμπειρία του παρακολουθώντας ασθενοφόρο να περιμένει τη γέφυρα, έχει χίλια δίκαια, αλλά ενώ θέτει ένα τόσο σοβαρό θέμα, προτείνει λάθος λύσεις.
Όσοι έχουν παρακολουθήσει το άνοιγμα και κλείσιμο της πλωτής γέφυρας, γνωρίζουν πως, όταν ξεκινήσουν τα σκάφη να διέρχονται από τον δίαυλο είναι αδύνατον να σταματήσει η λειτουργία της Γέφυρας.
Αυτό που κατά την άποψη μας θα μπορούσε να γίνεται, όταν υπάρχει ασθενοφόρο που χρειάζεται να διέλθει της γέφυρας, είναι να ειδοποιείται η Γέφυρα για ολιγόλεπτη αναμονή ώστε να μην καθηλωθεί το ασθενοφόρο περιμένοντας. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ισχύει. Πάντως μια ενδοεπικοινωνία μεταξύ των ασθενοφόρων και της Γέφυρας θα μπορούσε να λύσει τέτοια προβλήματα.

Προηγουμενο αρθρο
Μετεκλογικά μηνύματα Αργυρής Κατωπόδη και Γεωργίας Αυγερινού
Επομενο αρθρο
Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας για τις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.