HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠρωταθλήτρια στους παίδες η ομάδα της Δόξας – του Νίκου Ζαβιτσάνου (90 φωτογραφίες)

Πρωταθλήτρια στους παίδες η ομάδα της Δόξας – του Νίκου Ζαβιτσάνου (90 φωτογραφίες)

Η ομάδα μπάσκετ των αγοριών της Δόξας Λευκάδας στέφτηκε πρωταθλήτρια του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Β.Δ.Ε στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/3 και ώρα 2.30 μ.μ στο ΔΑΚ Πρέβεζας με αντίπαλο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Τα αγόρια του Κόγκα Δημήτρη μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά τον αγώνα αφού βρέθηκαν να χάνουν στην αρχή 0-5 αλλά στη συνέχεια βρήκαν την επαφή με το σκορ, βελτιώθηκαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και πλησίασαν στο σκορ. Ένας δυνατός αγώνας με σκληρά μαρκαρίσματα που πήγαινε πόντο- πόντο στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο(20-19, 25-26, 33-32). Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίχτες της Δόξας πήραν τα ηνία του αγώνα με το Κλειστό να γεμίζει φωνές υπέρ της Δόξας. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ δε μπόρεσαν να αντιδράσουν με το βαθμολογικό πίνακα να δείχνει 63-51 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, με την ομάδα του Κόγκα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ για την περίοδο 2014-2015.

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 33-32, 46-44, 63-51

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε (ΚΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ): ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΚΕΛΑΡΙΟΥ , ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΑΡΑΒΑΝΗΣ, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ, ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ, ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ, ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ.

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΜΠΕΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ):ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΝΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΚΑΝΝΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΣΠΟΤΙΚΗΣ, ΒΑΣΣΗΣ, ΛΑΔΙΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ, ΤΣΙΓΚΑΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ.

Προηγουμενο αρθρο
Πρωταθλήτρια η ομάδα Κορασίδων της Νίκης Λευκάδας - Του Νίκου Ζαβιτσάνου (55 φωτογραφίες)
Επομενο αρθρο
Πασχαλινό Παζάρι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκαλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.