HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠόρτο Κατσίκι – Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο!

Πόρτο Κατσίκι – Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο!

Με αξιοσημείωτη επιτυχία και αυξανόμενη ένταση συνεχίζεται η δυσφήμιση της ναυαρχίδας των παραλιών του νησιού μας!

Όπως αναφέρεται σε πρότερο δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο εξελίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους αλλά και ξύλου μεταξύ πωλητών (με νόμιμη άδεια άραγε?) λουκουμάδων και των πρώην(?) μισθωτών των ξαπλωστρών, των οποίων η άδεια έχει ανακληθεί, σύμφωνα και πάλι με δημοσιεύματα.

Εξήγησε κάνεις άραγε στους έκπληκτους τουρίστες γιατί συνέβη αυτό που έβλεπαν τα ματάκια τους? Γιατί ενώ πέφτουν θύματα ανείπωτης αισχροκέρδειας πρέπει να βλέπουν και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών αυτών που αισχροκερδούν εις βάρος τους? Γιατί ενώ πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην νότια Λευκάδα βρέθηκαν να παρακολουθούν σκηνές με καουμπόηδες στην άγρια δύση που θα έλεγε και ο Δήμαρχος σε μια προσφιλή του έκφραση?

Όσον αφορά της ξαπλώστρες στο Πόρτο Κατσίκι τώρα, με ιδιαίτερη περηφάνια θέλω να σας ανακοινώσω ότι κάτι πολύ μεγάλο επετεύχθη, μια μεγάλη τρυπά στο νερό και μπόλικη στάχτη στα μάτια μας ότι όλα βαίνουν πλέον νομίμως! Δήθεν δύσκολες επιχειρήσεις, ανακοινώσεις από τον δήμο, δημοσιεύματα στα sites, συγχαρητήρια και ορδές από like και το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο είναι? Αφαίρεσαν από τα 300 σετ με τα οποία έχει κατακλυστεί η παράλια μόνο τα 50!!

Αν αναζητήσει κανείς με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ τον σχετικό διαγωνισμό βάσει του οποίου προέκυψε η σύμβαση, θα διαπιστώσει ότι στα 240 αναφερόμενα τετραγωνικά μέτρα που μισθώνονται μετά δυσκολίας και μαεστρίας μπορούν να τοποθετηθούν το μέγιστο 50 σετ ξαπλωστρώv και όχι 250! Εκλογές έρχονται όμως, πρέπει να δείξουμε ότι επιτελείται έργο και ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του… τώρα αν ο πάγκος του κατεργάρη χωράει 200 σετ ξαπλώστρες παραπάνω από το νόμιμο δεν χάθηκε και ο κόσμος βρε αδερφέ, εμείς για το θεαθήναι και τα μάτια του κόσμου την κάναμε την προσπάθεια! Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα δηλαδή!

Εντύπωση προκαλεί πάντως η ανοχή που επιδεικνύουν όλες οι υπηρεσίες (Δήμος, αστυνομία, κτηματική υπηρεσία) έναντι του συγκεκριμένου ιδιώτη. Μπορεί σε πολλούς να μην είναι γνωστό, άλλα ο εν λόγω κύριος εφαρμόζει την συγκεκριμένη τακτική από το 2016 και συνεχίζει ακάθεκτος με τις ευλογίες όλων και ιδιαιτέρως της κτηματικής υπηρεσίας που είναι και η καθ’ ύλην αρμόδια, ως ιδιοκτήτρια του “οικοπέδου”.

Αν μπείτε στον κόπο να ρωτήσετε την κτηματική γιατί επιδεικνύει τόσο προκλητική ανοχή, η απάντηση που θα λάβετε είναι ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν λόγω λειψανδρίας… 3 χρονιά λειψανδρία αγαπητοί συντοπίτες, 3 χρόνια κατά τα οποία εισπράττονται παρανόμως τεράστια ποσά από αυτόν που εκμεταλλεύεται το “κενό” στο σύστημα, 3 χρόνια που προκαλούν εύλογες απορίες ακόμα και στον πιο καλοπροαίρετο εξ ημών!

Φυσικά στο Αγιοφύλλι πέρυσι το σύστημα δούλεψε ρολόι, η άδεια του ιδιώτη ανεκλήθη και οι ξαπλώστρες μαζεύτηκαν στο άψε-σβήσε, άλλα εκεί είναι υπεύθυνη η κτηματική υπηρεσία Αλεξανδρούπολης βλέπετε που έχει επαρκές προσωπικό… Τι εννοείτε ότι κάνω λάθος και ότι και το Αγιοφύλλι υπάγεται στην κτηματική υπηρεσία Λευκάδος?

Εν κατακλείδι, αν και απεχθάνομαι τα τυχερά παίγνια, θα στοιχημάτιζα και το τελευταίο μου ευρώ ότι τις ξαπλώστρες θα τις μαζέψει εκεί κατά τα τέλη Οκτώβρη ο ίδιος ιδιώτης για να τις έχει έτοιμες για του χρόνου ο άνθρωπος! Άλλα και πάλι δεν σας καταλαβαίνω, τι εννοείτε ότι αφού κηρύχθηκε έκπτωτος και ανεκλήθη η άδειά του δεν μπορεί να συμμετέχει σε μελλοντικό διαγωνισμό?

Αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε, περαστικά μας!

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Φατούρος

Προηγουμενο αρθρο
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και άλλα αδικήματα
Επομενο αρθρο
Έκκληση για Ενός Λεπτού Σιγή για τους Απολεσμένους

1 Σχόλιο

  1. Konstantinos
    11 Αυγούστου 2018 at 23:30 — Απάντηση

    Κατι για τα γιδια με τα τουριστικα απτο Νυδρι το Μακεδονια παλας και το Νυδρι σταρ που ερχονται και βαζουν τα ηχεια τους στο διαπασων θα γραψει κανεις;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.