HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡοζ έγινε η ξύλινη γέφυρα της Λευκάδας

Ροζ έγινε η ξύλινη γέφυρα της Λευκάδας

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΦΑΡΟΣ σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας τιμούν φέτος τον συμβολικό, πανευρωπαϊκό αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου) η ξύλινη γέφυρα -σύμβολο πια της πόλης μας- στη δυτική παραλία, φωταγωγήθηκε ροζ.

Στόχος μας η διάδοση του μηνύματος πως ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να είναι εδώ, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία κορωνοϊού, και οι ασθενείς με καρκίνο μαστού χρειάζονται τη στήριξη μας τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Η συμβολική φωταγώγηση της ξύλινης γέφυρας αποτελεί, επίσης, μια υπενθύμιση σε κάθε γυναίκα -και όχι μόνο- για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης ότι με τακτικό έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται με επιτυχία.
Μήνυμά μας: Μάθε,Πρόλαβε, αντιμετώπισε, ΖΗΣΕ!!

Ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους το καφε ΚΑΡΜΑ και το βιβλιοχαρτοπωλειο ΧΑΡΤΙΝΟ και φυσικά το Δήμο Λευκάδας που βρίσκεται πάντα αρωγός στις δράσεις μας!

Για το ΔΣ του ΦΑΡΟΥ,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευαγγελία Φραγκούλη
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σοφία Ασπρογέρακα-Αργύρη

Προηγουμενο αρθρο
Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι»
Επομενο αρθρο
«ΔΟΞΑ» Βασιλικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.