HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣάκης Καρύδας: «Θα κατακτήσουμε τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων μας»

Σάκης Καρύδας: «Θα κατακτήσουμε τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων μας»

Ο έμπειρος Σάκης Καρύδας αναφέρθηκε στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της Δόξας Λευκάδας εναντίον του Φάρου Κερατσινίου. Στόχος της ομάδας αποτελεί η επιστροφή στη νίκη και μάλιστα, ενός σημαντικού αντιπάλου.

«Ο Φάρος είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και έμπειρη ομάδα, την οποία δεν πρόκειται ούτε να υποτιμήσουμε, αλλά ούτε να υπερτιμήσουμε» ανέφερε ο Σάκης Καρύδας και εξήγησε:

«Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ευελπιστούμε ότι οι φίλοι της Δόξας θα βρεθούν στο πλάι μας και θ’ αποτελέσουν τον «έκτο παίκτη». Είναι γνωστό τοις πάσι, άλλωστε, ότι οι φίλοι της ομάδας μας μάς συμπαραστέκονται σε κάθε αγώνα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Επιδίωξή μας είναι να επιβάλλουμε εξ αρχής το παιχνίδι μας, να θέσουμε εμείς τους κανόνες εντός παρκέ και βέβαια, να κατακτήσουμε τη νίκη που θα μας διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Γνωρίζω βέβαια, ότι για τους αντιπάλους μας αποτελεί πρόκληση το παιχνίδι του Σαββάτου, ωστόσο, και για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η ομάδα δούλεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε υψηλούς ρυθμούς και θεωρώ ότι είναι απόλυτα έτοιμη να δείξει πόσο ανταγωνιστική είναι.

Είμαι, επαναλαμβάνω, πεπεισμένος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη».

Προηγουμενο αρθρο
Εύγε φιλόλογοι!!
Επομενο αρθρο
Μαρία Πολυδούρη: Μια γυναίκα ελεύθερη, περήφανη κι ανυπότακτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.