HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣημαντική επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών

Σημαντική επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας την Κυριακή το βράδυ, καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, τη Δευτέρα 21/9 με εξαίρεση τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τη Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ δεν αποκλείεται οι καταιγίδες να συνοδεύονται και από χαλάζι.

Την Τρίτη 22/9 ο καιρός θα παραμείνει αρκετά άστατος με τα φαινόμενα όμως να εστιάζονται κυρίως στη Θεσσαλία, τη Στερεά, το Ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Την Τετάρτη 23/9 τα φαινόμενα στο Αιγαίο σταδιακά θα σταματήσουν αλλά αναμένονται και πάλι βροχές στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτική χώρας, τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας.

Οι θερμοκρασίες από τη Δευτέρα θα σημειώσουν βαθμιαία πτώση και για τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν στα φυσιολογικά για την εποχή, επίπεδα.

Προηγουμενο αρθρο
Δραστηριότητες Δημόσιας Βιβλιοθήκης
Επομενο αρθρο
Οι αμαζόνες του Αη Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.