HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣπάσανε την απαγορευτική μπάρα στην αμμόγλωσσα

Σπάσανε την απαγορευτική μπάρα στην αμμόγλωσσα

Η μπάρα στην αμμόγλωσσα τοποθετήθηκε πριν 2 χρόνια, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Σκοπό είχε να προστατέψει και να διατηρήσει την όμορφη πλακόστρωση από το βάρος των αυτοκίνητων. Αυτό που απαγόρευε δεν ήταν ούτε εκατό μέτρα και αυτό που προστάτευε απείρως σημαντικότερο.

Το χειμώνα οι ντόπιοι -σε γενικές γραμμές- τηρούσαν την απαγόρευση. Αυτό το διάστημα όμως μάγκες ελληναράδες -που δεν υπολογίζουν απαγορεύσεις- έβαζαν τα αυτοκίνητα τους από το πλάι, φτάνοντας μέχρι την θάλασσα. Σιγά μην θα πτοούσε τον περήφανο ελληναρά μια απαγορευτική μπάρα!

Σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι, 6 αυτοκίνητα είχαν περάσει από τα πλάγια αλλά η μπάρα ήταν στη θέση της. Τι μεσολάβησε από την παραβίαση του σήματος μέχρι την καταστροφή της μπάρας;

Εικάζουμε πως κάποιοι «εγκλωβίστηκαν», αφού άλλοι, έκλεισαν στις πλαϊνές εξόδους -εισόδους, οι οποίες σημειωτέον, δεν είναι για τους πιο μάγκες από μας αλλά για χρήση σε περίπτωση κίνδυνου. Δεν τους «έπαιρνε» να τηλεφωνήσουν στο Λιμενικό… τι θα έλεγαν, στάθμευσα κάπου που απαγορεύεται και δεν μπορώ να φύγω! Μέχρι που ο αψύς ελληναράς… καθάρισε μια και καλή! Καταστρέφοντας τον σωλήνα που στηρίζει την απαγορευτική πινακίδα.

Μπορεί να είναι ο «ίδιος» ή ομοϊδεάτης του που στη συνέχεια βρέθηκε στο Κάθισμα. Άφησε το αυτοκίνητο σε σημείο που παρεμπόδιζε την ροή της κυκλοφορίας. Αποτέλεσμα, όπως μας καταγγέλθηκε, να καθυστερήσει το ασθενοφόρο που μετέφερε συνάνθρωπό μας.

Προηγουμενο αρθρο
3 μετάλλια (1 χρυσό, 1 αργυρό, 1 χάλκινο) η συμμετοχή του ΑΣΛ Φίλανδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16
Επομενο αρθρο
Η παραλία Μύλος του Αγίου Νικήτα -video

2 Σχόλια

  1. Κωστας
    17 Αυγούστου 2020 at 03:07 — Απάντηση

    Ακόμη όταν έφυγε η γέφυρα ήρθε το φέρυ μποτ για να εξυπηρέτηση της αναγκες της γέφυρας για να μπορέσει να λειτουργήσει έριξαν μια βαση μπετου μέσα στο δρόμο
    και δημιουργήθηκε ενα σκαλοπάτι το οποίο δεν είναι ορατό ερχόμενος απο Λευκάδα με κίνδυνο ατυχήματος σε αυτοκίνητα μηχανάκια ποδήλατα αυτό δεν το έχει δει κανένας για να τοποθέτηση μια σήμανση???????

  2. Τέλης Σταλόνε
    16 Αυγούστου 2020 at 18:32 — Απάντηση

    Σκηνές απείρου κάλλους στη Λευκάδα, κατακαλόκαιρο 2020.
    Πέρασε κιόλας ένας χρόνος!
    Η νυν δημοτική αρχή και τυπικά στην εξουσία.
    Θυμάμαι βαρύγδουπες προεκλογικές εξαγγελίες, “έξυπνες πόλεις”, ευταξία, καθαριότητα, τήρηση νομιμότητας και άλλα πολλά όμορφα.
    Το είπα σε μιά φίλη μου, Αθηναία, που αγαπά τη Λευκάδα και την επισκέπτεται τακτικά, τα τελευταία είκοσι χρόνια.
    Και τί μου απάντησε;
    “Καλέ, πού ζείς;;!! “

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.