HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣταθερή η συμβολή των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας στα Ιόνια Νησιά

Σταθερή η συμβολή των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας στα Ιόνια Νησιά

Σταθερή η συμβολή των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στα Ιόνια Νησιά

Πραγματοποίησαν 664 ελέγχους σε οχήματα , 187 ελέγχους σε άτομα και 27 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα τον περασμένο μήνα

Η συστηματική και στοχευμένη παρουσία των αστυνομικών των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων,στον αστικό ιστό της Κέρκυρας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Λευκάδας, συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόληψη της εγκληματικότητας και στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών.

Ποιο αναλυτικά κατά το χρονικό διάστημα του Μαΐου πραγματοποιήθηκαν 187 έλεγχοι σε οχήματα και 664 σε άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 27 ημεδαποί και αλλοδαποί για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, για παράνομη παραμονή στην χώρα, για κλοπές και για κατοχή προϊόντων παραεμπορίου.

H συντονισμένη αξιοποίηση των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό αστυνόμευσης που εφαρμόζεται στα Ιόνια Νησιά.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση - καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας
Επομενο αρθρο
Η άλλη Λευκάδα: Ένας κήπος με προσωπικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.