HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτα δικαστήρια με Ουέλς η Δόξα Λευκάδας!

Στα δικαστήρια με Ουέλς η Δόξα Λευκάδας!

Ο Ντέζμιν Ουέλς άφησε στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους της Δόξας Λευκάδας, αποχωρώντας από την ομάδα λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφυγε σαν… κλέφτης από το νησί, δίχως να πάρει άδεια από την ομάδα του και πλέον οι νησιώτες θα προβούν στην προάσπιση όλων των νομίμων δικαιωμάτων τους προς όλες τις εμπλεκόμενες Αθλητικές Αρχές (FIBA ARBITRAL TRIBUNAL, EΣΑΚΕ, ΕΟΚ), όπως αναφέρει και η ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά:

“Η Δόξα Λευκάδας ΚΑΕ ανακοινώνει ότι ο Καλαθοσφαιριστής Ντέζμιν Ουέλς, επιδεικνύοντας άκρως αντιεπαγγελματική Συμπεριφορά, παραβιάζοντας τις Συμβατικές Υποχρεώσεις, τους Όρους του Συμβολαίου, τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ομάδας, αναχώρησε χωρίς καμία έγκριση για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αδειάζοντας την Διοίκηση και τους Φιλάθλους, πριν από τον κρίσιμο εντός έδρα Αγώνα με το Λαύριο.

Η Διοίκηση της Ομάδος έχοντας εκπληρώσει τους Όρους του Επαγγελματικού Συμβολαίου που υπέγραψε με τον εν λόγω Καλαθοσφαιριστή (έχουν καταβληθεί τρεις μηνιαίες δόσεις Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) θα προβεί με ιδιαίτερο ζήλο στην Προάσπιση όλων των Νομίμων Δικαιωμάτων της προς όλες τις εμπλεκόμενες Αθλητικές Αρχές (FIBA ARBITRAL TRIBUNAL , EΣΑΚΕ, ΕΟΚ)”.

Πηγή: www.ebasket.gr

Προηγουμενο αρθρο
Άσκηση εκκένωσης του Νοσοκομείου Λευκάδας λόγω σεισμού
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2016 από τον Ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.