HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτη Λακωνία o Τσιόδρας -Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων

Στη Λακωνία o Τσιόδρας -Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων

Τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Λακωνίας σήμαναν συναγερμό στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, στη Λακωνία καταγράφηκαν 32 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία συνδέονται με γνωστή συρροή. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε προ ολίγου ότι στη Λακωνία μεταβαίνει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.
Συγκεκριμένα, θα επισκεφθούν περιοχές του Δήμου Ευρώτα, καθώς και τη Δημοτική Ενότητα Μολάων όπου θα έχουν συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, σε συνέχεια αύξησης κρουσμάτων Covid-19 στην περιοχή μεταξύ αλλοδαπών εργατών γης.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των τοπικών Αρχών για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή, σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι Αρχές της χώρας ύστερα από τα 12 κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε κρουαζιερόπλοιο με 1.000 επιβάτες.

Προηγουμενο αρθρο
Επιμελητήριο Λευκάδας: συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα
Επομενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 28/09/2020 έως 04/10/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.