HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτις 23 Ιανουαρίου το Κέντρο Πρόληψης έκοψε την πίτα του

Στις 23 Ιανουαρίου το Κέντρο Πρόληψης έκοψε την πίτα του

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λευκάδας «Δίαυλος», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά, παρουσία των εργαζομένων, των μελών που απαρτίζουν το Δ.Σ., των πατέρων της Εκκλησίας , των αρχών και πλήθος κόσμου από ομάδες στόχου που συμμετέχουν σε ομάδες του Κ.Π..

Η νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατωπόδη Λουκία -περιφερειακή σύμβουλος, στο καλωσόρισμά της , αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τόνισε την σημαντικότητα του έργου των Επιστημονικών στελεχών του Κ.Π. με την κοινότητα και την συνέχεια του στην θητεία της και έκλεισε με τις ευχές για μια δημιουργική και καλή χρονιά.
Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. καλωσόρισε με την σειρά της την νέα πρόεδρο με την ευχή να έχει δύναμη και επιτυχία το έργο της με την βοήθεια των εργαζομένων και στην συνέχεια καλωσόρισε και τους παρευρισκομένους ενημερώνοντας εν συντομία για τις δράσεις του Κ.Π. ευχόμενη καλή και δημιουργική χρονιά.
Χαιρετισμούς έστειλε και ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς Αθανάσιος, λόγω επιβεβλημένης απουσίας του από το νησί και ο κ. Νικητάκης Μάρκος –Αντιδήμαρχος Λευκάδας χαιρέτισε τονίζοντας την σπουδαιότητα του έργου της πρόληψης στην τοπική κοινότητα, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λευκάδας ο οποίος επίσης απουσίαζε από το νησί.
Στη συνέχεια, ο πατέρας Γεράσιμος Ζαμπέλης – μέλος του Δ.Σ. – ευλόγησε την εκδήλωση και η Πρόεδρος, έκοψε την βασιλόπιτα, με τυχερή την εκπρόσωπο του Δικηγορικού συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. κ. Κόγκα Γεωργία.

Με εκτίμηση

To Δ.Σ. του Κ.Π.

Προηγουμενο αρθρο
Το Διοικητήριο θα επισκεφθεί ο υφυπουργός Οικονομίας, αύριο 27 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα
Επομενο αρθρο
Θεματικές ομιλίες του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Δίαυλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.