HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣτις 6 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Μουσείου «Άγγελος Σικελιανός» (ανανέωση)

Στις 6 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Μουσείου «Άγγελος Σικελιανός» (ανανέωση)

Στις 6 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του Μουσείου «Άγγελος Σικελιανός», όπως πληροφόρησε το Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος στη σημερινή του συνεδρίαση. Στην τελετή όπως ανέφερε, θα παραστεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς και οι δήμαρχοι Δελφών και Σαλαμίνας. (οι παραπάνω έχουν προσκληθεί δες [ΕΔΩ]).
Θα προταθεί, δήλωσε ο δήμαρχος να είναι υποψήφιο ως το καλύτερο μικρό μουσείο της Ευρώπης, καθότι πληροί άλλα τα εχέγγυα.

Έχουν επίσης ολοκληρωθεί και οι εργασίες στο Κηποθέατρο. Όσον αφορά δε τα εγκαίνια, λόγω της στενότητας του χώρου και του πλήθους όσων θα παραβρεθούν, θα προσπαθήσει ο Δήμος θα βρει τη χρυσή τομή.

Ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Αρβανίτης συμπλήρωσε, πως εκθέματα για το μουσείο έχουν παραχωρηθεί αφιλοκερδώς από συλλέκτες και Νομικά Πρόσωπα -όπως το Μουσείο Μπενάκη. Στο Μουσείο εκτίθεται ακόμα και η πλεξίδα της Εύας Σικελιανού προσφορά του Μουσείου Ασιατικών σπουδών.

Βέβαια όπως παραδέχτηκαν, ακόμα δεν έχει βρεθεί ο τρόπος λειτουργίας του Μουσείου.

Προηγουμενο αρθρο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 29η Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η στην Καρυά Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ουπς... «το τσίμπησα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.