HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και άλλα αδικήματα

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και άλλα αδικήματα

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Λευκάδα
Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδα οκτώ (8) άτομα 18 έως 24 ετών, σε έξι περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στη Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε: τρείς αλλοδαποί 21, 22 και 23 ετών για κατοχή για ακατέργαστης κάνναβης βάρους (54,0) γραμμαρίων και μικροποσότητας κοκαΐνης
δύο 20χρονοι αλλοδαποί, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα.

Στην Κέρκυρα στην περιοχή του Κάβου, εντοπίστηκε 18χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους (4,0) γραμμαρίων.

Τέλος, στη Λευκάδα εντοπίστηκαν, σε δύο ημεδαποί 20 και 24 ετών, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, και στην κατοχή τους βρέθηκαν κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

———————–

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα να συλληφθούν συνολικά 84 άτομα για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (31) άτομα, μεταξύ των οποίων (2) για ναρκωτικά, (3) για κλοπή, (4) για ηχορύπανση, (2) για παράνομη οπλοκατοχή, (1) για παράνομη πώληση αερίου γέλιου, (2) για άγρα πελατών και (4) για παραεμπόριο.
Βεβαιώθηκαν (72) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (6) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις οποίες (4) για ηχορύπανση και (2) για άγρα πελατών.
Κατασχέθηκαν (161,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, συσκευή τέιζερ, (29) αμπούλες αερίου με (13) μπαλόνια, το χρηματικό ποσό των (5.700) ευρώ και (52) προϊόντα παραεμπορίου.

Στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (21) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (1) για ναρκωτικά, (5) για παραεμπόριο, (6) για ηχορύπανση και (7) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.
Βεβαιώθηκαν (32) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, (3) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος για ηχορύπανση και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και (82) διάφορα είδη παραεμπορίου.

Στην Κεφαλονιά αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (20) άτομα, από τα οποία (4) αλλοδαποί για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, (1) για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, (10) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας και (5) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης,
Βεβαιώθηκαν (56) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (7) ακόμη παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, στη Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (14) άτομα, από τα οποία ενδεικτικά (3) για παραεμπόριο, (2) για ναρκωτικά (2) για ηχορύπανση, (2) για μέθη και (3) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγηση.
Βεβαιώθηκαν (25) παραβάσεις του Κώδικα του Οδικής Κυκλοφορίας και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και (20) προϊόντα παραεμπορίου.

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση αγροτικού δρόμου στη θέση «Αηδονάκι»
Επομενο αρθρο
Πόρτο Κατσίκι - Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.