HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλυπητήριο μήνυμα της Νέας Χορωδίας για το θάνατο του μαέστρου Μάνου Διαμαντή

Συλλυπητήριο μήνυμα της Νέας Χορωδίας για το θάνατο του μαέστρου Μάνου Διαμαντή

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964
Λευκάδα 26-08-2016

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μαέστρου Μάνου Διαμαντή, ο οποίος διετέλεσε μαέστρος στο χορωδιακό τμήμα της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας» από το 1995 έως το 2009.

Η προσφορά του αποθανόντος υπήρξε πολλή μεγάλη στην πρόοδο και ανέλιξη της χορωδίας μας και αυτό αποδεικνύεται από την συνεχή και πολύχρονη παρουσία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για την προσφορά του εκλιπόντος, να παραβρεθεί αντιπροσωπεία του στο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στην γενέτειρά του, το Άργος.

Καλό ταξίδι Μάνο και σου υποσχόμαστε ότι η μορφή σου και οι μουσικές σου μελωδίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην ψυχή μας.

Το Δ.Σ.

10ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λευκάδας, 2004. Διευθύνει ο μαέστρος Μάνος Διαμαντής

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο και ευχές της Επιτροπής Γονέων Τελειόφοιτων Λυκείων Ν. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πρωτόγνωρη δυναμική των τουριστικών μεγεθών της ΠΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.