HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση επικεφαλής υπηρεσιών και φορέων με καπετάνιο κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey

Συνάντηση επικεφαλής υπηρεσιών και φορέων με καπετάνιο κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τετάρτη 20/5 κατέπλευσε για δεύτερη φορά στο Νυδρί Λευκάδας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey.

3

1

Στο πλαίσιο του καλωσορίσματος του καπετάνιου και των υπευθύνων του πλοίου ο φορέας είχε προγραμματίσει επίσκεψη των επικεφαλής των εμπλεκόμενων με το τουριστικό προϊόν υπηρεσιών και φορέων.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα, Γιάννη Λιβιτσάνο, Παναγιώτη Βρεττό και Στάθη Σκληρό, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, Κώστας Βλάχος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λευκάδας, Κώστας Γαβρίλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Νίκος Γράψας καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας, Διονύσης Γαζής. Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατόρθωσαν να παρευρεθούν ο Βουλευτής Λευκάδας, Σταύρος Γρηγόρης καθώς και ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας.
5

4

6

Στο καπετάνιο του πλοίου καθώς και στον hotel manager δόθηκαν από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου αναμνηστικά δώρα (καλάθια με παραδοσιακά λευκαδίτικα προϊόντα και έντυπο διαφημιστικό υλικό του νησιού). Αναμνηστικά έντυπα για τη Λευκάδα δόθηκαν στους παραπάνω τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη όσο και από το Δήμαρχο Λευκάδας, ενώ προς τιμήν των επικεφαλής των υπηρεσιών και φορέων του νησιού παρατέθηκε γεύμα από τον καπετάνιο του Seabourn Odyssey.

8

7

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την Ένωση των Επτανήσων
Επομενο αρθρο
Λευκαδίτικο Πανηγύρι από τον Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.