HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤελικές απαντήσεις για το Πόρτο Κατσίκι

Τελικές απαντήσεις για το Πόρτο Κατσίκι

Το παρακάτω κείμενο και οι φωτογραφίες που το συνοδεύουν στάλθηκαν στο ηλεκτρικό ταχυδρομείο της σελίδας μας από ILIA DRAKOU.

Η τελική απάντηση για αυτούς που κατηγορούσαν τα parking για αυθερεσία.
Την προηγούμενη εβδομάδα με εισαγγελική απόφαση και παρουσία δικαστικού κλητήρα κατέβηκε το πανό στην είσοδο του παράνομου parking στο Πόρτο Κατσίκι το οποίο ανέγραφε “Δωρεάν parking για τους πελάτες της καντίνας με ελάχιστη κατανάλωση”.Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τετάρτη παρουσία της ελληνικής αρχής και των εκπροσώπων του γραφείου συγκοινωνιών σφραγίστηκε το παράνομο parking που λειτουργούσε από την καντίνα. Σας επισυνάπτω φωτογραφία από την διαδικασία σφραγίσματος του parking.

1

2

Μετά από πέντε ώρες οι ιδιοκτήτες της καντίνας αυτοβούλως παραβιάζοντας την ισαγγελική απόφαση έθεσαν πάλι σε λειτουργία το παράνομο parking. Σας επισυνάπτω αποδεικτική φωτογραφία.

1

Στη συνέχεια τοποθέτησαν νέο πανό προτρέποντας τους πελάτες να κάνουν χρήση του χωραφιού με απώτερο σκοπό να έχει και πάλι κέρδος η καντίνα που βρίσκετε στην ιδιοκτησία τους.Στις ακόλουθες φωτογραφίες διαφαίνονται και τα δύο πανό πριν και μετά την εισαγγελική παρέμβαση.

1

2

Τέλος να επισημάνουμε ότι ενώ η καντίνα λειτουργούσε κανονικά μόλις ενημερώθηκαν για τον επικείμενο έλεγχο του υγειονομικού σταμάτησαν για κάποια ώρα την λειτουργία της καντίνας για να μην δεχτούν έλεγχο, πράγμα που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

1

Ενώ η καντίνα που βρίσκετε λίγα μέτρα παρακάτω δέχτηκε τον έλεγχο πράγμα που αποδεικνύει ότι λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία

1

Το άρθρο αυτό λειτουργεί ως απάντηση στο θέμα που δημιουργήθηκε για το ποιός είναι νόμιμος και ποιός παράνομος!Μεγάλη εντύπωση δημιουργείτε στον κόσμο για το πως γίνεται λίγο μετά τις παρεμβάσεις του νόμου παράνομη καντίνα και parking να λειτουργούν και πάλι κανονικά σα να μην συνέβη τίποτα!

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το νέο (25ο) φύλλο της εφημερίδας «Αντίλαλοι από τους Σκάρους»
Επομενο αρθρο
Το δικό μου Ξηρόμερο

1 Σχόλιο

  1. Περιεργος
    11 Αυγούστου 2016 at 16:47 — Απάντηση

    Έκλεισε η καντινα για να απφυγει τον έλεγχο. Μετεφεραν και το τροχόσπιτο, και πρασινισαν και τα ξερα χόρτα. Πλακα μας κάνεις; Απο ποτε ειναι η φωτογραφία;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.