HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤεχνικά έργα, εργασιακές συνθήκες και πολύτεκνες οικογένειες στην ατζέντα του Χαράλαμπου Καλού

Τεχνικά έργα, εργασιακές συνθήκες και πολύτεκνες οικογένειες στην ατζέντα του Χαράλαμπου Καλού

Τεχνικά έργα, εργασιακές συνθήκες και πολύτεκνες οικογένειες στην ατζέντα του Χαράλαμπου Καλού
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας» συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Έργων του δήμου Λευκάδας, κ. Δημήτρη Βραχνούλα. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν όλα τα τεχνικά έργα του δήμου Λευκάδας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Χαράλαμπου Καλού με το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Αποστόλης Θερμός, ο αντιπρόεδρος κ. Λάμπρος Κατσούλας, τα μέλη του Σωματείου κ. Χριστόφορος Βλάχος, κα. Δήμητρα Πάνου και κ. Θεόδωρος Θερμός.

Συζητήθηκαν οι συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού Λευκάδας. Το παρών έδωσε και ο Επόπτης Καθαριότητας του δήμου, κ. Τάσος Συκιώτης, ο οποίος ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο για τις υπάρχουσες συνθήκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στις Κοινωνικές και Προνοιακές Δομές του δήμου Λευκάδας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Αθανασίου και ο γραμματέας κ. Άγγελος Βονιτσάνος, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Καλό για τα προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των εργαζομένων στις δομές αυτές και τις αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν τα επόμενα χρόνια στο εργασιακό καθεστώς καθώς και στις χρηματοδοτήσεις των δομών, γεγονότα που θα επηρεάσουν άμεσα και τον δήμο Λευκάδας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Λευκάδας-Βόνιτσας, το οποίο ανταποκρίθηκε στο αίτημα της «Σύγχρονης Λευκάδας». Στα γραφεία της Ένωσης όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, όπως η τιμολόγηση του νερού και η συμμετοχή σε τροφεία και προγράμματα του δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος που συναντάται με την Ένωση Πολυτέκνων Λευκάδας-Βόνιτσας τουλάχιστον την τελευταία εικοσαετία.

Προηγουμενο αρθρο
Η Φιλαρμονική δεν στηρίζει ούτε υποστηρίζει πρόσωπα και κόμματα
Επομενο αρθρο
Με βήμα ταχύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.