HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤην Κυριακή έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Την Κυριακή έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Την Κυριακή, 2/2/2020 , πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού. Στην αρχή, τα παιδικά τμήματα του χορευτικού, παρουσίασαν ένα μικρό χορευτικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει με την δασκάλα τους κ. Πέννυ Τσερέ. Ύστερα έγινε η κοπή της πίτας από τον Πάτερ Γεώργιο Δέλλα και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά του συλλόγου.
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και:

ο βουλευτής Λευκάδας, κ. Α. Καββαβάς, ο πρώην βουλευτής Λευκάδας & επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σολδάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Λιβιτσάνος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ροντογιάννης Ιωάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Γαζής, οι πρόεδροι των κοινοτήτων: Νυδριού, Περιγιαλίου-Πλατυστόμων & Νεοχωρίου, κ. Ι.Καββαδάς, κ. Θειακού και κ. Ανυφαντής αντίστοιχα,εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, οι διευθύντριες του Δημ. σχολείου και Νηπιαγωγείου Νυδριού, κ. Καίτη Φλώρου και κ. Κατερίνα Καββαδά, καθώς και πρόεδροι συλλόγων της περιοχής.

Προηγουμενο αρθρο
Αρχαία κατάλοιπα του τείχους της Νηρίκου, 1891-πηγή στο Μαραντοχώρι
Επομενο αρθρο
Σεισμός: Τα «σεισμικά» κενά του Ιονίου που βρήκαν οι επιστήμονες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.