HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤην Κυριακή θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Αραβανή

Την Κυριακή θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Αραβανή

Την Κυριακή 14 Μαΐου στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας (Μητρόπολη Λευκάδας) θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Αραβανή.

«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης σαράντα ημερών από το θάνατο της αγαπημένης μας συναδέλφου Βίκυς Μπούμπαλου – Αραβανή, οι συνάδελφοί της από την Αγροτική Τράπεζα της Λευκάδας προσφέρουμε στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού μας φαρμακευτικό υλικό στη μνήμη της, για κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου που έχουν σχέση με την ανακούφιση του πόνου των συμπολιτών μας.

Θα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, το οποίο, μέσα στις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, προσφέρει τις υπηρεσίες του με ανθρωπιά και σεβασμό προς στους νοσηλευόμενους, όχι μόνο σε θεραπεία ίασης αλλά και σε παρηγορητική φροντίδα κι ανακούφιση».

Προηγουμενο αρθρο
Προς Εξάνθεια...
Επομενο αρθρο
Ε.ΠΑ.Μ: Αποτροπή πλειστηριασμών συμπολιτών μας στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.