HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο ξενοδοχείο Ionion Star ανακαινίζεται ριζικά

Το ξενοδοχείο Ionion Star ανακαινίζεται ριζικά

Σταμάτησα στο σημείο που υπάρχει η πισίνα του ξενοδοχείου Ionion Star, να κοιτάξω τον πέτρινο τοίχο που χτίζεται ολοένα. Εκεί ακριβώς, στο δρόμο δηλαδή, και ο κ. Βασίλης Αραβανής παρακολουθούσε τις εργασίες. Μετά είδα τα βιτρώ τζάμια που στολίζουν τα παράθυρα δημιουργώντας χρωματιστές ανταύγειες.

Ο κ. Αραβανής μου μίλησε με χαρά για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Με ξενάγησε ο ίδιος στους χώρους, που έχουν στην κυριολεξία ανανεωθεί εκ βάθρων. Κάποιοι έχουν ολοκληρωθεί και κάποιοι κοντεύουν.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου περιλαμβάνει: εκτός από τα γνωστά χρώματα και γυαλίσματα, αναδιάταξη χώρων, δημιουργία νέων, καινούργια έπιπλα, μπάνια, καινούργια δάπεδα.
Πανέμορφος έγινε ο γνωστός στους περισσότερους χώρος της τραπεζαρίας. Με κυριαρχία των παστέλ αποχρώσεων δείχνει πολύ μεγαλύτερος και φιλόξενος.

Οι εκπλήξεις πάντως θα γίνουν στους εξωτερικούς χώρους. Ο χώρος της πισίνας θα λειτουργεί και αυτοτελώς αλλά και σε συνεργασία με το εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Μετά από τη γνωστή περιπέτεια που είχε πρόσφατα με τους βανδαλισμούς στο ξενοδοχείο, ο κ. Αραβανής έδειχνε να χαίρεται όλα τα όμορφα που δημιουργούνται. Παρά τις ανακαινίσεις πάντως το ξενοδοχείο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Προηγουμενο αρθρο
Nέα ευρυζώνικη VDSL σύνδεση στην Νικιάνα
Επομενο αρθρο
Θα μπορούσε να ήταν έτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.