HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤο φθινόπωρο η παράδοση του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Το φθινόπωρο η παράδοση του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Οι συνδέσεις δικτύων, το οδικό δίκτυο και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων παραμένουν σε εκκρεμότητα

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας Β. Μίχα, προέκυψε ότι το νέο νοσοκομείο του νησιού θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

«Ολοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών (συνδέσεις δικτύων, οδικό δίκτυο, περιβάλλοντα χώρο), την παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κα) και παράδοση του νοσοκομείου στο λευκαδίτικο λαό μέσα στο φθινόπωρο του 2018», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στο υπουργείο και τον δήμαρχο Λευκάδας για την αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το νοσοκομείο, «καθότι κοινός τόπος αποτελεί η αξιοποίηση της δημόσιας περιούσιας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη έλαβαν μέρος επίσης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Τ. Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδής, η πρόεδρος και η διευθ. σύμβουλος των Κτηριακών Υποδομών κ.κ. Σ. Πολίτου και Β. Καραγιάννη, αλλά και ο εργολάβος του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του νησιού.

Προηγουμενο αρθρο
Την Δευτέρα 16 Απριλίου η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -τα θέματα
Επομενο αρθρο
Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Λευκάδας «ΦΩΤΟκύτταρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.