HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤο φώτα των Χριστουγέννων δεν έφτασαν στη Λυγιά!!

Το φώτα των Χριστουγέννων δεν έφτασαν στη Λυγιά!!

Το πανώ της φωτογραφίας υπάρχει από το πρωί στη Λυγιά, στον επαρχιακό δρόμο Νυδριού – Λευκάδας. Φέρει την υπογραφή του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Κατούνας.

Μας πήρε πολύ χρόνο να ψάχνουμε για το δεύτερο πανώ που είχε τοποθετηθεί από την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά μάταια. Είχε αφαιρεθεί…

Ο Σύλλογος βρήκε τον καλύτερο τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την απουσία ενδιαφέροντος εκ μέρους της δημοτικής Αρχής για τον στοιχειώδη χριστουγεννιάτικο στολισμό της Λυγιάς.

Θα επανέλθουμε με φωτογραφίες από το δεύτερο πανώ που ξαναστήνεται από στιγμή σε στιγμή.

img_0245

img_0247

img_0249

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Βρεττού: Ο Ιππότης και τα τελώνια
Επομενο αρθρο
Το «Άρωμα Λευκάδας» σας εύχεται Χρόνια Πολλά

2 Σχόλια

  1. vag
    25 Δεκεμβρίου 2016 at 10:23 — Απάντηση

    Τα φώτα των Χριστουγεννων δεν έφτασαν σε κανενα χωριό και θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί που το παίζουν δημοτικοί άρχοντες.

  2. Θοδωρής Αραβανής
    25 Δεκεμβρίου 2016 at 00:22 — Απάντηση

    Σε μια εκδοχή Ελληνικότητας, και συνέχειας αυτής της Ελληνικότητας και πρίν πλακατζίδικη ψευτοφολκλόρ ( γιατί ούτε φολκλόρ εκδοχή δεν είναι) του santa claus και μάλιστα από μέσα ( άρα κούφιου) φωτισμένου, και πρίν τα σκοτάδια της μαζικής κουλτούρας και της γενικευμένης φωταψιακής κατά led χύμα σκοτασιστικής, τα Χριστούγεννα και ο Άι Βασίλης είναι αυτόφωτα και αυτογιορτινά.
    Αυτή την εκδοχή- την περιέγραψε ο Παπαδιαμάντης και ο Μυριβήλης και ο Κόντογλου και άλλοι- δυστυχώς ελλείποντος του αυτό-φωτος των Χριστουγέννων, δικαιλογημένα δεν μπορούν να την διαβάσουν ούτε και μαθητές στα σχολεία ώς Ελληνικότητας εκδοχή υπό και κάτω απ τα σκοτάδια του σύγχρονου φωτισμού.
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία και γαλήνη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.