HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Χριστουγεννιάτικο γκαλά του Λυκείου Ελληνίδων Μοντρεάλ με την αύρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

Το Χριστουγεννιάτικο γκαλά του Λυκείου Ελληνίδων Μοντρεάλ με την αύρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη

Το Χριστουγεννιάτικο γκαλά του Λυκείου των Ελληνίδων Μόντρεαλ φέτος θα φωτιστεί από την λαμπερή προσωπικότητα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αγαπημένης ελληνίδας σεφ, που έχει αναδειχθεί σε διεθνή πρέσβειρα της Ελληνικής κουζίνας καθώς και σε πρέσβειρα της κουζίνας του Νοτίου Αιγαίου για το 2019.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στις 16 Δεκεμβρίου, 6μ.μ. πλαισιωμένη από ντόπιους σεφ θα μαγειρέψει ζωντανά για τους καλεσμένους στο γκαλά του ΛΕΜ στη νέα ανοιχτή κουζίνα με τους πολυελαίους του Embassy Plaza.Το μενού της βραδιάς θα είναι βασισμένο στις συνταγές της διάσημης Ελληνίδας σεφ, που εντυπωσιάζει με την απλότητά της στη μαγειρική τέχνη.

Θα ακολουθήσουν αιγαιοπελαγίτικοι χοροί από το Syrtaki Group Folklorique, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο all time classic Μανώλης Σγουράκης. Ο Νίκος Αναστασίου με την ορχήστρα του θα παίξει ζωντανή μουσική γιανα κρατήσουν οι χοροί.

Η παρουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο γκαλά του ΛΕΜ τελεί υπό την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην κουζίνα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει αναδειχθεί σε Γαστρονομικό Προορισμό της Ευρώπης για το 2019.

Το περιοδικό του ΛΕΜ με τίτλο «Άρωμα Χριστουγέννων με την Αργυρώ» αποτελεί χορηγία του εκδοτικού οίκου ΩΚΕΑΝΟΣ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των διαφημίσεων έχει αναλάβει η Αθηνά Κυριακού και την εμπορική επιμέλεια των διαφημίσεων διευθύνει ο Νίκος Αργυρόπουλος.

Ραντεβού στις 16 Δεκεμβρίου, 6μ.μ. στο Embassy Plaza για κουβέντες με την Αργυρώ, ωραία ελληνική κουζίνα και πολύ χορό!

Για εισιτήρια τηλεφωνείστε στη Βίκυ Γεωργιάδου στο (514) 814-3064 ή στο (438) 822-7047.

Προηγουμενο αρθρο
Διάλογοι ενηλίκων σε Καλαμίτσι, Άγιο Πέτρο, Πινακοχώρι και Σύβρο
Επομενο αρθρο
Τα Σεμινάρια του Σπύρου Ι. Ασδραχά στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (1994–2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.